- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Hm. . . S7+ billentyűzetes tokkal akcióban van meghirdetve a samsung(.hu) oldalán, ahol az első naptól nem lehet megrendelni, mert nincs készleten.
Átdob a SES-re, Hurrá ott van, megrendelem amikor felhínak, hogy mehetek érte, hogy ott nincs akció, nincs billentyűzetes tok. Javaslatuk, ha már megrendeltem, vegyem meg 75.000 a tokot is.
Nekem is volt egy javaslatom, hogy legyen egy testvére akinek ő az apja... -
Hallosz
senior tag
Én egy Tab S7+ ra neveztem volna be, de, nincs mellé ajándék billentyűzetes tok, ahogy a cikkben szerepel.
Vagy én értelmeztem rosszul -
freemanone
addikt
válasz ErwinChico #18 üzenetére
Fáj ha valakinek nem tettszik ami neked van? Személyeskedésen kívül inkább indokokat sorolnál az mellett, hogy miért olyan korszak alkotóan jó ez a flip csoda.
Egyelőre drágább, jóval kissebb kétfelé szedett akkuval, mechanikai kopórésszel, sérülékeny kijelzővel küszködik, mindemellé egy halom szalagkábel ketült bele, hogy a két oldalt összekössék. Persze az első bukdácsolás után ez már valamennyire használható hímestojás lett. Ez lenne a fejlődés? Oh kérlek... mutasd az utat![ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Schuler888 #17 üzenetére
Látom, nem vágod a lényeget. Ha szerinte a hajtogatós nem normális flagship, akkor szerintem meg a dual standby (ha már ezt hoztad fel).
Mindenkinek más a nézőpontja, az elképzelése a normális flagship -ről, de az eladások alapján a Samsung úgy gondolja, hogy a hajtogatós nagyon is az. Egyetértek vele, csak még kell origamizniuk, mert 12" alá már nem szívesen mennék.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
ErwinChico
tag
válasz freemanone #14 üzenetére
Nagyon jólesik vackozni? Mást is tudsz ezen kívül? FEJLÖDÉSNEK hívják, újdonságnak. Végtelenül pitiáner, szánalmas attitűdre vall.
Cogito ergo sum sollicitus.
-
Schuler888
senior tag
" a Samsung valaha is fog gyártani normális flagshipet."
Illyen irrealis leiras mellett kar odarakni hogy samsung. SENKI nem fog ilyet gyartani... dual actve android... az hat..[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
doooo
veterán
válasz freemanone #11 üzenetére
A cikkben csupa tavalyi hajtogatható mobil szerepel. A felsorolt másik két széria mind újabb. Nincs értelme a kérdésednek, ha már megtörténtek a dolgok, amikről kérdeztél (amúgy sincs sok értelme 2021-ben ennek a kérdésnek, már csak a hajtogatható technológia jelenlegi fejlettsége, ára miatt sem, de ne ragozzuk tovább).
Igen, normális flagshipeket is fognak csinálni. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz freemanone #14 üzenetére
De, az nem a normális, csupán a szerinted normális. Mások szerint meg a hajtogatós a normális flagship.
-
freemanone
addikt
SD kártya igényt sosem tudtam magamévá tenni, mindig volt elég belső tárhely. Jack már nem hiányzik, minden füles/fejes BT-s lett mára a családban. Dual aktív sim az stimmel. Infra nem lenne rossz. A papírvékony kijelzőt viszont kenjék a hajukra a hajtogatós vackokkal együtt.
Szóval a normális alatt beérném azzal, ha "régi" formátumból is lenne elérhető modell.#12janeszgol: Note 20 ultra 5G-ról váltok majd, de várom már, hogy legyen valami utód, mert utálom az ujjlenyomat olvasóját. Szegény note9-et visszasírom ezen a téren. Annak az ujjlenyomat olvasója gyors volt, pontos volt. Mellette retina és arc felismerés is, maszkos időszakban duplán jól jött. Aztán csak hajtott a vérem... összességében azért megérte a csere, de ez a része kiakasztó nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz freemanone #9 üzenetére
Attól függ, hogy mit tekintesz normálisnak. Sztem egy normális flgship -ben van jack, infra távirányító és dual SIM (természetesen dual active módban) + mikro SD. Tehát a válasz az, hogy nem valószínű, hogy a Samsung valaha is fog gyártani normális flagshipet.
-
janeszgol
félisten
A pletykák szerint az S22 széria az S21 metódusát viszik tovább annyi változtatással, hogy a Plus verzió most nem az Ultrához, hanem a simához lesz közelebb (anyaghasználat, kijelzőtechnológia). Illetve a screen to body arány is változik egy picit.
-
doooo
veterán
S21 széria micsoda? Note20?
-
freemanone
addikt
normális flagship-eket is fognak csinálni még, vagy csak ezt a hajtogatós baromságot?
-
Kasya
nagyúr
Ááh...kicsináltok azzal, hogy egy link se mutat a "hivatalos webáruházra". Még a "hivatalos webáruház" szavak is egy másik MA cikkre irányít át. A forrás is MA. WTF?
Nem vagyok elájulva az ajanlatoktol... -
gyuri2008
veterán
Milyen akció?
Drágább mint máshol, ha erre [link] gondoltál -
youngboy
senior tag
Én ma veszek át egy órát, amit hivatalos forgalmazótól is olcsóbban kaptam meg, mint a 30% kedvezmény-es ár.
-
beno52
tag
S20FE a hiperszuper akcióban 200e lesz, de momentán több hivatalos forrásból is beszerezhető 180e-ért (pl MM).
"Örülünk"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest