Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fifi_addict
tag
hát, izé, chrome extension-okat telepítgetve néha ott van a figyelmeztetés, hogy hozzá fog férni a felhasználó adataihoz, helyekhez, jelszavakhoz... a legtöbbet telepített ext a gmail checker és változatai pl.
(bár azok között van google-s fejlesztés is, nekik el se kell lopni, amúgy is megvan már). szóval, csak óvatosan a web2-n.
(de én szeretek veszélyesen élni
) -
Polllen
félisten
Ez nálam kicsit fehérfolt...Itt arról van szó, hogy a felhasználók jóhiszeműen - de balgán kiadták magukról az infot, vagy pedig valami ártó kóddal ellopták

Vagy is-is?
-
Mondjuk az egy dolog, hogy torrentoldalak üzemeltetői visszaélnek a beírt jelszavakkal (mondjuk nem is látom sok értelmét a torrentekről tweetelni), de ennyi erővel mi alapján bízol meg egy kliensprogramban?
Eddig egyetlen Chrome extensionnel találkoztam, ami nem a nevet+jelszót kéri, hanem valahogy a twitter.com-mal cserél tokent.
-
leviske
veterán
A monopol helyzet ezért áldás és átok egyben, ha szoftverekről és weboldalakról beszélünk.

Ettől függetlenül én még használom nyugodt szívvel mind a kettőt. Átlagban ezek a "hibák", mint írtad is, mindig a felhasználók számlájára írhatók. Egy Vista sem magára szedi össze a vírusokat, hanem szorgos, hibákkal teli felhasználás eredménye.
-
Narxis
nagyúr
Twitter, Facebook, ezekről mindig hallani, hogy valami komoly biztonsági hibájuk van. Mondjuk itt (is) a felhasználó van benne vaskosan a dologban, de azért mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Hardcore café
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sorozatok
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Extraflame pellet kályha
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(bár azok között van google-s fejlesztés is, nekik el se kell lopni, amúgy is megvan már). szóval, csak óvatosan a web2-n.
(de én szeretek veszélyesen élni