- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPEx20i16v
tag
Pü ment.
-
HPEx20i16v
tag
Most láttam az "új" omnia hirdetést:
"Samsung Omnia i900
Mindenkor és mindenhol"Muhahaha
-
HPEx20i16v
tag
Dehogy vigasztalom. Állandóan pörögnek nálam a telók. Van moste gy e51, egy w880i, egy Luna, meg egy gx 25 ferrari edition a szifonon kívül (ezek közül mindig 2 nálam van, mert 2 kártyát használok). Viszont most építik ki az ipod csatlakozást a kocsim gyári hifijéhez. Oda mindig is kellett volna egy ipod, de így a szifonnal 2 teló + ipod helyett "csak" 2 teló lesz mindig nálam. A Luna-t elvileg holnap elviszik, a gx 25 nem eladó, a w880i a dobálós, az e51-ből meg e66 lesz, hogy legyen mivel navigálni is. Ha az omniát vettem volna, akkor meg ipod-ot kellett volna vennem pluszba, mert akkor szifont nem vettem volna meg, mert durva lenne 2 ekkora készülékkel mászkálni...
-
HPEx20i16v
tag
Nos, a hétvégén sikerült egy működő pannonos példányt kézbe fogni és kicsit játszadozni vele. Nagyon pozitívan csalódtam. No nem a telefonban, hanem a döntésemben. Mégpedig, hogy inkább szifont vettem még akkor, amikor mindenki csak találgatott, hogy lesz, meg mikor lesz, meg hol lesz, és mennyiért. Komolyan mondom, hogy hiába műanyag hátlapos a 3g szifon, mellette az i900 majdnem egy halom vacaknak tűnik. A kijelző bekapcsolva még rosszabb, mert még kisebb ami látható belőle, mint gondoltam, láthatóság sem az igazi, persze a mindennapokban, nem pedig este a sötét szobában. A készülékek mérete is nagyon közel van egymáshoz, a kijelző méret különbség még is döbbenetes. A kezelhetőség is rosszabb. Az ami miatt sokkal, de sokkal jobb az omnia az az onboard navigáció. De ezt is megoldva, az eddig navira használt nokia e51-et lecserélem egy nokia e66-ra, aztán a hírek még sugallják azt is, hogy lesz szifonra is onboard navi. Na akkor az ütős lesz. Egyébként az omnia és a szifon egymás mellé rakva, bekapcsolt aGPS-szel, a szifon sokkal gyorsabban fogott holdat és adott pontos adatokat, ezen mondjuk meglepődtem.
Tudom, hogy ez most fikázásnak tűnik, pedig a környezetemben sokan megmondhatják, hogy mennyi időn keresztül vártam az újabb és újabb híreket, olvastam a pre teszteket, teljesen oda voltam, és ha idejében megjelenik akkor megveszem és akkor lehet most kicsit el lennék szontyolódva, hogy a készülék még sem az, mint amit vártam, mert sztem nem az. -
HPEx20i16v
tag
válasz
outsiders #836 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én mintha ezt az egész időhúzást éreztem volna előre és 26.-án vettem anno egy szifont. Azóta volt egy új hír a tesóról (touch), hogy szétszedték és van benne bluetooth chip. De azzal nem lehet telefonálni...akkor meg? Szóval nagyon úgy tűnik, hogy bt 2.0, ami akkor ua., mint a szifon csak szoftveresen butított, és sztem ezért hamarosan ez is fel lesz oldva...
-
HPEx20i16v
tag
Tegnap voltam bent egy kis vidéki Pannonban. Persze van nekik. Nekem persze nem kell, csa látni akartam, mert T-s vagyok. A T-s árlista ma frissült...sztem kitaláltátok, hogy még mindig nem jelent meg.
Amelyiket megnéztem, az nem volt félre rakva senkinek sem. Várták, hogy esetleg majd keresi vki. Én meg kicsit forgatta, hasonlítgattam a szifonomhoz. Hát mit ne mondja, így élőben kicsit olcsóbb hatású mint gondoltam, főleg a szifon mellett. Méretben alig különbözik, viszont a kijelző jóval kisebb, illetve a készülék jóval vaskosabbnak tűnik fogásra a szifonnál. A kijelző minőségéről ne is beszéljünk. Ettől függetlenül remélem hamarosan megjelenik a T-nél, navira egyenlőre megfelelő lesz, zenére meg a szifon, mert azt meg rá tudom dokkolni az autó hifijére. Mindig 2 telefon van nálam, így a használt plusz 2 funkció is bennük lesz, viszont ha megjellene egy komoly onboard navi a szifonra, akkor nem gondolkodék az omnián... -
HPEx20i16v
tag
Én is csak vártam, vártam...múlt héten meg vettem egy OFF szifon 3g-t. Ettől függetlenül, ha megjelenik az omnia majd megnézem és elgondolkodom rajta, de nekem az OFF-ból tulképp csak az onboard navi hiányzik, ami a hírek szerint változni fog és lesz benne.
-
HPEx20i16v
tag
Megjelent a 09.01.-es T-s árlista. i900 sehol...
-
HPEx20i16v
tag
T-s vagyok, de láttam, hogy ma frissült a P árlista és nincsen rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest