- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én csak azt mondom, hogy amíg itt van egy potenciális x ezer fős látogatószám alapból, addig egy külön blogot vagy megtalálnak az emberek, vagy nem. Itt így is úgyis van párezer ember mindig.
Igen, ez a címlaposnál jön ki jobban, de szem. bejegyzésben szintén érezhető.
Nézd meg az innen eltávozottak saját blogját / weboldalát. Ott van cizoe, noname, twollah, tildy stb... akik így hirtelen eszembe jutnak.
Mindegyik fogta magát, és csinált a pH-n kívül egy blogot magának, tökmind1 milyen indokból kifolyólag, a lényeg, hogy 1-2 hónapig még olvasott volt, aztán szépen fokozatosan kihalt az egész. Alig van látogató hsz meg semmi.
Szóval, ha csak nem csak magadnak csinálod, akkor nem látom értelmét a költözésnek. Persze egyéni igények meg minden, az érthető, de magas látogatottságra ne számíts. Szerintem...
Mert pl. én is szívesen olvasnám az ilyen blogokat. Akárkiét, akár a fent említett fórumtagokét is. De azért, mert ők átmentek másik, külön oldalra, azért én nem fogom külön könyvjelzőzni az ő blogukat, hogy rá pillantsak néha. Hiszen itt a PH!, ide mindig járok, ha itt van akkor elolvasom, de külön csak azért nem fogok 5-6 bejegyzést elmenteni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OTP Bank topic
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest