- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Lehet hogy a 2.3.4 miatt, de nekem úgy tűnik hogy jobban merül mint a korábbi kiadásokkal: most naponta töltöm, míg a 7.0.2-vel (és korábbi verziókkal) azért kihúzott 2 napot.
Lehet ki kellene próbálnom egy GEN2-es Froyo-t is, amióta frissítettem (kb. 1 hónapja), azóta CM7-t használok. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen, az a T-s frissítő műve. Ezzel tudod megnövelni.
Arra is figyelni kell, hogy a belepakolt app-ok feltelepítve több helyet foglalnak el, nálam a data/app mappa 92MB-s, amiből feltelepítve kb. 200MB lesz... (gondolom a dalvik cache miatt) -
Így már értem... kíváncsi vagyok a véleményedre

(#6) Saccco: GEN1-es CM-hez képest ég és föld...
Szerintem ha nem kell FM rádió, és nem vagy akku-idő náci (
), akkor abszolút használható.(#7) Speeedfire: Akku időről majd 1-2 lemerít-feltölt ciklus után tudok nyilatkozni, bár nyilván csodát nem kell várni tőle. Ha sokat nyomkodod, ez is lefog merülni egy nap alatt.
A B-Complex-t innen ismertem meg, azóta a kedvencem
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), akkor abszolút használható.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)