- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
"Ha szerinted az SGS vagy más Androidos flash képes cuccon nem használható a flash, akkor feltevődik bennem a kérdés, hogy te életedben dolgoztál, interneteztél SGS-en"
Eddig a "Flash képes" cuccokról volt szó... minek kevered bele a WP7 -et vagy ennyi erővel akár az iOS -t ? Arról volt szó, hogy ahol van ott is használhatatlan... pont.
Mellesleg mivel a flash tartalom lejátszása miatt egy kicsikét úgy általánosságban térdre rogyik a rendszer, és erősen szaggatva lehet csak scrollozni a weboldalon... simán merem azt mondani, hogy lehet hogy jobb ha nincs, mint az, hogy így legyen... -
Morden24
nagyúr
Hát, én azért most nem vennék Omnia7-et bevallom
Bár szép, illetve a Tés 60K webshopos ár eléggé vonzó azért a telóért, ha úgyis van előfizetésed, és nem akarsz váltani.Igazság szerint én most már tuti kivárom az új készülékeket, viszont az is biztos, hogy az új eresztésből majd veszek is egyet
(#17) domi007: Érintős indulásra +1
(#19) LordTech: Hát na, egyszer majd jönnek
Én most már kivárom. Akár a Nokiát is -
Morden24
nagyúr
Nem mondom, hogy nem kell, mert a "full web experience"-hez természetesen hozzátartozik, de igazából tényleg nem szakítóok a hiánya.
Mondjuk úgy: inkább legyen, ha megfelelő minőségben képesek megoldani (nem tudom, milyen lesz mobilon a 10.2, de láttam én már bőven Androidos telót akadozni Flash animációs oldal megjelenítése közben), de én nem sírom el magam akkor sem, ha a "majd lesz" státuszban van -
Cyberpunk
félisten
Tudod az Apple hívők ezt mondják. Persze lenne alternatíva sőt fejeltebb megoldás is a flash helyett, csak az meg nagyon nem akar elterjedni
Nekem 10.1 van fent, hát videózásra abszolút felejtős Tegra2-re van optimalizálva szóval enyhén diavetítés a dolog. Ezért Skyfire-t szoktam használni.
Az egyéb dolgokat mint radarkép stb. azt szerencsére jól viszi. -
Alexios
veterán
hát nekem az előző meg a mostani telómon sincs(az egy 3gs volt ,ez meg egy blade), és valahogy nemérzem a fenenagy hátrányát, ugyanis a legtöbbje amit nem jelenít meg az reklám. Ha valami videó nem megy, akkor a skyfire nagy valószínűséggel viszi, a többi meg nem nagyon érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest