- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
-
joey04
titán
Az Engadget szerint Flash 10.2-vel az Androidon eddig nézhetetlenül szaggató tartalmak már már "csak" szaggatnak.
-
válasz
Brutális eb #67 üzenetére
Már nem azért, de vannak elég jó poreszszolgáltatók, amiknek van mobilváltozata, és a H.264-ben ontják a mannát, ha iPhone-ról lépsz oda
Ehhez se kell Flash.
-
Brutális eb
addikt
Jaj nem tudom mi lenne velem ha nem tudnám nézni a kedves erotikus tartalmaim minkaidőben a rötyin ígyhát hatalmas +1 a flashnek.
A magyar hiteles almás társadalom borzasztó.Hatalmas tisztelet a 11% kivételnek.
Persze a kis zöld kuka "rajongói" is megérnek 1 misét.... -
Az iPhone a tokeletes szerszam erre. Na persze nem Flashsel megy, hanem a Zynga keszitett egy alkalmazast hozza, ami az App Store-ban elerheto.
Egyebkent komolyan azt vartad, hogy egy telefon majd elbirja az ilyen hatalmas, eroforraszabalo Flasht?
Ez nem ugy mukodik sajnos, ezert se ertem a veres kardot amikor mondom, hogy szart se er
-
Magicrat
tag
válasz
KonzolKartel #58 üzenetére
Hmm, köszi.
Olyat tud valaki, hogy melyikeken megy a flash? Vagy milyen technikai paraméter kell hozzá, hogy fusson... ?
thx
Mr -
válasz
KonzolKartel #56 üzenetére
A felhasznaloi supporttal kitorolheted, hacsak nem talalsz valakit, aki az Adobe helyett megirja a Flash Playert elavult architekturara is
Elismerem a kozosseg erejet, de azert ne birkuljunk mar keremszepen.
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Ha már itt tartunk, mi számít flash képes telónak? Pl. Galaxy Ace az? Asszony most venne egy ilyet, és jó lenne tudni, hogy megy-e a farmville rajta
Köszi
Mr -
Forceman
tag
Ha lesz is flash a ZTE Blade-re úgyis összef*ssa majd magát tőle. Azért kíváncsi vagyok mennyire.(hard reboot, reboot, ESETLEG Force Close
)
-
oO7
őstag
"Ha szerinted az SGS vagy más Androidos flash képes cuccon nem használható a flash, akkor feltevődik bennem a kérdés, hogy te életedben dolgoztál, interneteztél SGS-en"
Eddig a "Flash képes" cuccokról volt szó... minek kevered bele a WP7 -et vagy ennyi erővel akár az iOS -t ? Arról volt szó, hogy ahol van ott is használhatatlan... pont.
Mellesleg mivel a flash tartalom lejátszása miatt egy kicsikét úgy általánosságban térdre rogyik a rendszer, és erősen szaggatva lehet csak scrollozni a weboldalon... simán merem azt mondani, hogy lehet hogy jobb ha nincs, mint az, hogy így legyen... -
LordTech
tag
Nem meggyőzni, csak mutatni, hogy legalább megy, úgy, ahogy! Nem, mint a WP7 Internet Explorer-ében, ahol egy fehér téglalap marad mindenhol, ahova flash kéne!
És azért szerintem a gyenge lejátszás és a fehér téglalap között van annyi különbség, hogy mindkettőt ne használhatatlannak tituláljuk!
-
LordTech
tag
Nem tudlak megérteni, hogy amihez nem értesz vagy nem tudsz, abba miért böfögsz bele?? Ha szerinted az SGS vagy más Androidos flash képes cuccon nem használható a flash, akkor feltevődik bennem a kérdés, hogy te életedben dolgoztál, interneteztél SGS-en vagy csak a SuperAMOLED miatt vered a nyálad az előitéleteiddel.
Azt ajánlom, amielőtt valamit irsz, vagy gondolkozz vagy menj és próbáld ki! De az ilyen buta smafuidat ne itt lődd el!
[flash képes SGS] -
joey04
titán
válasz
KonzolKartel #43 üzenetére
3GS-en?
egyébként sgs-en meg a többi elvileg flash képes cuccon is az. ezért szoktam csak mosolyogni az ilyen kritikán. és ennyit a 2 magos reményekről is: [link]szóval ha nem 3GS-re hanem 4re gondoltál, akkor sem számíthatunk jobbra máshol sem.
-
oO7
őstag
az az érdekes része a dolognak, hogy az a "mobilokra" az gyakorlatilag az androidot jelenti egyedül mert iOS -re nem, meg nagyon úgy tűnik, hogy WP7 -be még a mango-val sem fog jönni, szóval ott lesz az összes platform HTML5 -ös böngészővel...
alkalmazás fejlesztői platformként meg megint csak maximum az androidot célozhatják meg mert annyira azért nem fogja beengedni az MS a WP7 -be maximum csak böngészőpluginként...
szerintem ezt most egy kicsikét az Adobe elaludta...(#40) Fairplays azok most már nem hinném, hogy nagyon kapnának bármiféle új fejlesztést...
-
Dotcom
aktív tag
jópár ilyen oldal van, ami pl nekem fontos.
márpedig enélkül nem tudom ezeket megnézni, tehát féllábon ugrálok, ami nekem fárasztó.de tény, hogy sokan alakítottak a dolgon, és vannak félmegoldások is a hiányának áthidalására, és az is tény, hogy nem annyira kritikus.
de attól még féllábú, akkor is, ha egyesek tűzön-vizen át védelmezik, bármi áron, megmagyarázva aztis, hogy az igazából két láb, csak az egyik eltakarja a másikat...
(viszont én itt pont nem rád gondolok) -
Már rengeteg oldal leszokott. Esetleg sorolhatnád, hogy mik azok a hűdefontos oldalak, amik még nem tértek át a Flashtelenségre, és használhatatlanok nélküle.
A WP7 Javascript-hiánya fél lábon ugrálás kategória.
Nade a Flash egyáltalán nem ilyen kritikus!Maximum akkor, ha valaki hobbiszinten szereti fosozni az iOS-t.
-
iOS-en csak bedobjak az Android binarist es maris megy a Safariban a Flash, sokkal hamarabb mint az androidos telefonok tobbsegen. Ezt majd dolgozd fel
Egyebkent szerintem sincs szukseg a Flashre a bongeszeshez. Felesleges ragaszkodni egy szar es felesleges technologiahoz, foleg, hogy az iPhone-nak hala az oldalak is leszoknak rola
-
Fairplays
aktív tag
Azért az túlzås úgy àltalånositani, hogy mobilokra is jön... Nem mindenkinek van Androidos telòja...
-
hohoo
senior tag
"Flash 10.2 technikai okok miatt kizárólag Android 3.0 Honeycomb platformmal kompatibilis,"
ahaha mint pc-n 2 éve: "nem lehetséges a flash video gpus rásegítés" aztán lehetséges lettt...
majd "ati kártyákon csak 4xxx-től támogatott a gpu gyorsítás, mer a régebbi nem tudja" aztán mostmeg tudja... -
Probber
őstag
Akkora hiányát én ugyan nem érzem, de ha elkészítik, akkor valószínű használnám.
-
Morden24
nagyúr
Hát, én azért most nem vennék Omnia7-et bevallom
Bár szép, illetve a Tés 60K webshopos ár eléggé vonzó azért a telóért, ha úgyis van előfizetésed, és nem akarsz váltani.Igazság szerint én most már tuti kivárom az új készülékeket, viszont az is biztos, hogy az új eresztésből majd veszek is egyet
(#17) domi007: Érintős indulásra +1
(#19) LordTech: Hát na, egyszer majd jönnek
Én most már kivárom. Akár a Nokiát is -
gabor85
őstag
Legyen flash, de legyen kikapcsolható is...
-
-
_András_
tag
Nagyon remélem hogy most a hardveres gyorítás kihat a gpu-ra nem csak procit használ majd és akkor talán még 1080p youtube is menne de a 720p az mindenképp ami azért kell mert most hogy Galaxy S en 240p ben akad az már dúrva
Amúgy próbáltam 480p fut rendesen Galaxy S-en ha tuningoljuk a procit 1ghz-ről 1.4-re
-
-=ZsocC=-
tag
ha Android 2.1re elérhető lesz.. akkor senkinek nem esik bántódása!
nem fenyegetőzök.. de tleg jó lenne :/ -
Morden24
nagyúr
Nem mondom, hogy nem kell, mert a "full web experience"-hez természetesen hozzátartozik, de igazából tényleg nem szakítóok a hiánya.
Mondjuk úgy: inkább legyen, ha megfelelő minőségben képesek megoldani (nem tudom, milyen lesz mobilon a 10.2, de láttam én már bőven Androidos telót akadozni Flash animációs oldal megjelenítése közben), de én nem sírom el magam akkor sem, ha a "majd lesz" státuszban van -
Cyberpunk
félisten
Tudod az Apple hívők ezt mondják. Persze lenne alternatíva sőt fejeltebb megoldás is a flash helyett, csak az meg nagyon nem akar elterjedni
Nekem 10.1 van fent, hát videózásra abszolút felejtős Tegra2-re van optimalizálva szóval enyhén diavetítés a dolog. Ezért Skyfire-t szoktam használni.
Az egyéb dolgokat mint radarkép stb. azt szerencsére jól viszi. -
Alexios
veterán
hát nekem az előző meg a mostani telómon sincs(az egy 3gs volt ,ez meg egy blade), és valahogy nemérzem a fenenagy hátrányát, ugyanis a legtöbbje amit nem jelenít meg az reklám. Ha valami videó nem megy, akkor a skyfire nagy valószínűséggel viszi, a többi meg nem nagyon érdekel.
-
LordTech
tag
Nem ártana ha kijönne a WP7-re is!!
Mert a Flash nélkül a WP7 elég hátrányos, hiszen mai napig rengeteg oldal használja ezt a megjelenitést, nem kifejezetten a YouTube-ra gondolok, mert azt orvosolták, hanem a többi Flash támogatást igénylő oldalra, ami az internet legszélesebb élményét biztositja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged