Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
macilaci78 #17 üzenetére
De az alaplapi sata csatlakozó papa, a cuccon meg mama van...ezt egy sata kábellel nem oldod meg, hacsak nem lehet kapni sata hosszabbítót..ami szerint nem nagyon van
-
macilaci78
nagyúr
A Nanos SSD szép, csak lehet, lassú, de ez a cikkben is le van írva.
A kis házban, vagy a nagyon egymás mellett lévő SATA-csatik esetén pedig lóghat az madzagon is, rágógumival a ház falához tapasztva.Az én szememben a külön tápcsati illúziórombolónak hat.
-
Nagyon tetszik a kis ssd meghajtó
-
Devid_81
félisten
Ötletes lenne ez a sata portra csatlakoztatható SSD meghajtó, de nagyon nagy kérés lenne, hogy ne csinálják ekkorára (méretben)?Kicsit USB-s TV tuner feelingje van, elfoglal egy raklap helyet "feleslegesen"
-
nkmedve
őstag
"Az ESD-I2SAA típusú meghajtók teljesen átlagos, 2,5 hüvelykes termékek, melyek 64 és 128 GB-os kapacitással érhetők majd el. Az MLC NAND flashchipeket alkalmazó modellek SATA-300 és USB 2.0 interfészre köthetők, a terhelés melletti fogyasztásuk pedig 2,5 watt."
Nem sok az a 2.5W egy kicsit? A mostani 2.5"es 7200asok is annyit esznek terhelve, vagy alig többet. SSDknél normálisan 1W alatt szokott lenni úgy tudom.
-
Ari18
őstag
tetszik ez a nano SSD csak a használata elég macerás lehet egy kisebb házban.
-
Ste
addikt
A minipendrive nekem tetszik, aki használ ready-boost-ot annak tökéletes
-
Xirtam
veterán
Ez a nano SSD nekem is tetszik, főleg ha lesz rá kereslet akkor ugyan ekkora méretben talán fél éven belül már kiadnak egy 100 GB körüli kapacitásút is, úgy meg mégjobban fog tetszeni!
-
14adam
addikt
Egyedül az nem tetszik benne,hogy egymás mellé nemlehet rakni ilyen ssd-ket mert átlóg a sata csatihoz,vagyis ebből a képből nagyon úgy tünik
-
Killing
addikt
Ez a nano SSD tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest