Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
válasz
Badman 4ever #22 üzenetére
én is gyári hűtőt használtam, nem véletlen úgy készítettem a képet, hogy látszon is,
továbbra is szándékos erőltetett bénázásnak tartom, annyira átlátszó
(" jaj ne haragudjatok a video minöségért, remegett a keze az idegtől hogy meleg , jaj necsont átlátszó
Az Átlag júzer ahogy említjük, meg csak képes egy bios
belépésre, offset, vagy szorzó fel, "és csókolom,
( ennyire ne legyen már egy átlag júzer looser júzer ,ugyanmár veszünk egy kocsit,
annak is beállitod az ülését nem ? vagy nyomorgunk benne 8 évet, mert egy 150cm es
japó tesztelte előtte a vasat?szerintem nevetséges nem kicsit na mindegy
nem akarom szapulni, mert egyéb munkásságait becsülöm, mint itt sokmindenkinek
4.4-en hozza elődje ivy 4.6Ghz teljesitményét , és ez a lényeg, 5k-s hütés rá
nagyobb se kell felesleges, és akkor megáll 80 ban vagy 90 ben .ennyi
lapgyártók nem oldották meg, ez az ö felelösségük, berakták az adaptiv fesz adagolás
lehetőségét ,és old meg magad, ez nem az intel hibájahogy a lap furán kezeli autón
Elnézést a hosszú offért, muszájnak éreztem reagálni, hogy lásd ezt pozitiv szemszögből is
Most hogy ezt a jó kis írást olvasva kiderül, hogy 100 fokos chipet tesznek
tabletbe, végképp kezdem azt hinni, hogy tökéletesen mindegy hogy 40fok vagy 90 a haswell.Csíkszélességben hol tart ez a tablet proci 22nm? és mekkorák méretileg?
-
ST05
őstag
válasz
Badman 4ever #7 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Filmvilág
- iPhone topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest