- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
gyurkikrisz #211 üzenetére
Libre Office.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Kékes525 #242 üzenetére
Ez egy tesztverzió tesztelőknek. Attól, hogy valamit ingyen odaadnak neked, még nem kell rohanni érte, valószínűleg a te eredményeiddel nem tudnának mit kezdeni. A Microsoft-ot nem érdekli, hogy jobban fut-e a Battlefield 4 Windows 10-en, az az EA-t és a DiCE-t sem fogja érdekelni. Otthon te úgyse használsz legálisan olyat, aminek a működése szempont lehetne. Ez a privát zóna megszűnése csak erre a tesztverzióra vonatkozik. Amit hülyeség egyből élesben feltenni, ráereszteni a dokumentumaidra, fájljaidra. Én még nem próbáltam ki, talán ma fogom feltenni Hyper-V alatt. De én meg rendszergazda vagyok, meg emellett levelezőn mérnökhallgató, nekem érdekes lehet, és a Hyper-V is legális a Windows 8.1-el együtt. De egy átlagfelhasználónak teljesen érdektelen, a többi meg tudja, hogy kezelje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest