- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #255 üzenetére
Látom nem akarod érteni. Készitettek valamit, aminek a használatához feltételeket szabtak. Ha neked nem tetszenek ezek a feltételek, akkor NEM fogadod el. Semmilyen indoklás nem kell. Ha számomra minden érthető és megfelelő, elfogadom. Ha nem értem, ha nem egyértelmű, vagy elfogadhatatlan, akkor nem fogadom el.
Egyébként meg én sem olvasok el mindent, anélkül is tudom, hogy úgy van irva, hogy nekik jó legyen. És nem, nem tesztelem a win -t, én nem fogadtam el a feltételeket. Felkinálták a tesztet, elolvastam mit kérnek, visszautasitottam. Ügy lezárva. Nem állok le nyomozgatni, meg elméleteket gyártani, hogy vajon mire kellhet nekik. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Kékes525 #255 üzenetére
Tesztelés úgy kezdődik, hogy csatlakozol a Windows Insider Programhoz. Ezzel elfogadod a feltételeket, melyben konkrétan le van írva, mit miért gyűjtenek. Letöltöd és natívan használod. A beépített eszköz révén a használati szokásokról megküldi a fejlesztőknek az adatokat. Plusz mellette meg van a feedback is, mellyel te is jelenthetsz hibát az MS-nek. A tesztelés önkéntes. De mint régen is volt szvsz nem zárja ki, hogy a lelkes tesztelők "ajándékban" fognak részesülni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Kékes525 #242 üzenetére
Ez egy tesztverzió tesztelőknek. Attól, hogy valamit ingyen odaadnak neked, még nem kell rohanni érte, valószínűleg a te eredményeiddel nem tudnának mit kezdeni. A Microsoft-ot nem érdekli, hogy jobban fut-e a Battlefield 4 Windows 10-en, az az EA-t és a DiCE-t sem fogja érdekelni. Otthon te úgyse használsz legálisan olyat, aminek a működése szempont lehetne. Ez a privát zóna megszűnése csak erre a tesztverzióra vonatkozik. Amit hülyeség egyből élesben feltenni, ráereszteni a dokumentumaidra, fájljaidra. Én még nem próbáltam ki, talán ma fogom feltenni Hyper-V alatt. De én meg rendszergazda vagyok, meg emellett levelezőn mérnökhallgató, nekem érdekes lehet, és a Hyper-V is legális a Windows 8.1-el együtt. De egy átlagfelhasználónak teljesen érdektelen, a többi meg tudja, hogy kezelje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest