- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
beleszólok #276 üzenetére
Nem ismerem USA törvényeit, de én meg mondjuk azt nem hiszem el, hogy MS jogászai nem nézték át. De ha törvényt sért, akkor lépjenek fel ellene jogi úton. Ettől még ez nem gátol meg senkit, hogy a NO gombra kattintson.
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #255 üzenetére
Látom nem akarod érteni. Készitettek valamit, aminek a használatához feltételeket szabtak. Ha neked nem tetszenek ezek a feltételek, akkor NEM fogadod el. Semmilyen indoklás nem kell. Ha számomra minden érthető és megfelelő, elfogadom. Ha nem értem, ha nem egyértelmű, vagy elfogadhatatlan, akkor nem fogadom el.
Egyébként meg én sem olvasok el mindent, anélkül is tudom, hogy úgy van irva, hogy nekik jó legyen. És nem, nem tesztelem a win -t, én nem fogadtam el a feltételeket. Felkinálták a tesztet, elolvastam mit kérnek, visszautasitottam. Ügy lezárva. Nem állok le nyomozgatni, meg elméleteket gyártani, hogy vajon mire kellhet nekik. -
törölt tag
#FirstWorldProblems
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest