Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VS461

tag

Köszi a választ, jó rég volt, csak néztem, hirtelen mennyi és milyen komment lett :Y :D. A Clevo jó tipp, de valszeg köztes megoldásként egy nem ultramobil gamer lapi lesz. A Max-Q vitához meg: ha a gyártó teheti, akkor inkább pattintsa bele a fullos kártyáit a laposba, és különböző profilokkal meg lehetne oldani a throttling problémát, valami köztes profilt felőlem Max-Q-nak is lehetne hívni. Persze annak, aki tudja mit vesz. Aki meg nem, annak meg töknyolc, de rajtuk úgy sem lehet segíteni, az övékben lehet a profilok neve "Max-3DMark"
    meg "Max-FPS", ajándék WaterJel égési csomaggal.

Amúgy meg, gondolkodtam az "ultravékony" asztali koncepción, ugyanis az utazásaim jó része "céges" szállítás, kvázi mindegy, mennyi poggyásszal. Elkezdtem nézni egy miniITX lapban valami bika proci+VGA+SSD+csillió RAM kombót, meg egy kisebb fHD moncsit (VR távlati céllal), de mire egy (akár) laptophoz hasonló hordozhatóság kijönne ebből, ahhoz nem kevés tervezői és kivitelezői munkaóra és pénz kellene (ezt nem rakom össze furnérből vagy fenyőlécből) , és elveszteném azt az előnyt, hogy asztali alkatrészekkel kvázi olcsón elérném az áhított kráftot. Vagy inkább annyit nem ér meg, bár érdekes kihívás lenne. Marad hát a készen kapható DTR a maga 6 kiló, 6 centi vastag valóságában, vagy egy mainstream gamer noti RGB orgiában, remélhetőleg tisztességes hűtéssel. Ez van.

• VS461

tag

Valami hasonló lapost keresek, szimulátorozni utazás közben (szálláson). Távlatilag gondolkodom egy VR-szemüvegen is hozzá, és hát, kérdés, pl. egy HP Reverb-et meg tud-e egy ilyen lapi hajtani? Egy VR-szemcsinek a szemenkénti felbontását kell "tudnia" a rendszernek (plusz a sztereo hatásból adódó eltérést), vagy a kettőt együtt? Mert egy Reverb 2x2160x2160-as felbontása a 4k-nál is több pixelt jelent, ráadásul natívan 90 hertzen. :Y .

Új hozzászólás Aktív témák