Új hozzászólás Aktív témák
-
csabibmx
tag
ezt találtam:
....ez most valami neten keresztül rádió megoldás vagy mégis van benne rádió?
mellesleg más oldalakon is említik a rádió meglétét.
persze a kamerán ez sem segít -
csabibmx
tag
Angol fórumokon,teszteken olvasgattam róla és több helyen írták,hogy az Acer-es felület kikapcsolható...!?
Bár ott is dicsérik de gondoltam akinek ez negatívum akkor ez elvileg megoldva.
Persze a kamera ettől még fos marad. -
csabibmx
tag
Amikor megláttam a tesztet rögtön az jutott eszembe,remélem Androidos és talán ez lesz az első ilyen telóm.Nekem külsőre nagyon bejön,gyönyörű telefon.
A mobilarena videóban elég döcögősnek tűnik de a rizsó által linkeltben sokkal meggyőzőbb.
Acerből csak a laptopokkal van tapasztalatom van 3 is és egyikkel se volt még gond,én elégedett vagyok velük.
A teló ára kicsit magas de minden új teló magasan kezd többnyire.
A kamera viszont tényleg nagy érvágás főleg,hogy az Innov8-al hozzá vagyok szokva,hogy szinte bármikor lőhetek egy elfogadható képet mégha nincs is nálam fényképező.
A felhasználói felület megszokás kérdése de a kamera miatt nem hiszem,hogy ilyet vennék pedig a külseje nálam mindent visz.Esetleg szerintetek van rá esély,hogy szoftveresen lehet valamit csiszolni a kamerán a későbbikeben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest