Új hozzászólás Aktív témák
-
petya84b
tag
Létezik ehhez a telefonhoz magyar nyelv? Ha igen honnan lehet leszedni vagy rátenni a telefonra.
-
AXisBOLD
addikt
használ valaki ilyen készüléket?
a kamerát leszámítva jó kis gép, csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyire megbízható. 66k most, de ez is sok, ha 1-1,5 év múlva beadja a kulcsot.
másik a sebesség, Bog írja hogy elég gyors a masina, de a videóból nem ez derül ki, igazából eléggé akadozik mindenhol.
-
olahmate1991
tag
válasz
cowboy_bebop #1 üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy Acer Liquid S120 nevezetű telefont!
Szeretnék felrakni rá egy magyar nyelvű romot bármilyen jó, akár 2.2 és akár 2.3 vagy bármi csak magyar legyen! Egyáltalán létezik?
-
Ba.G
aktív tag
Esetleg szerintetek van rá esély,hogy szoftveresen lehet valamit csiszolni a kamerán a későbbiekben?
Csatlakoznék a kérdéshez - némi késéssel... Más softtal (esetleg acerfüggetlennel) is ilyen tragikusan túlszűr a kamera szoftvere? Gondolom igen: az valahol mélyebben van elásva az UI-nél. (És/)Vagy egyszerűen hardveresen szar?
Most akadtam erre a telóra. Alternatíva: Motorola XT720, Defy, esetleg Milestone II, vagy más
Szerintetek?
-
persil
nagyúr
Hát nem tudom, de így a videó alapján igen csak nyögvenyelősnek, akadozósnak tűnik.
Lehet, hogy csak rossz helyekre tekertem bele(nem néztem végig) vagy épp csak rosszkor lőtték a videót, de ez így nekem nem begyere.
Bármelyik 90-100ezres teló van ilyen, de inkább sokkal gyorsabb, gördülékenyebb. -
Bonyesz
csendes tag
A jelenlegi 100e Ft-os árral már megéri nem? Uennyibe kerül a Milestone és a defy is megközelítőleg, de azért ebben csak egy adreno 205-ös van, az pedig magasan veri a PowerVR SGX 530-at. Vagy nem?
-
riro
csendes tag
Jajj..az olasz vodánál miért árulják és nálunk miért nem?!
Nem baj, költözöm -
tigermilk
csendes tag
Nem működik az ébresztő kikapcsolt állapotban!
Ez egyébként sajnos minden Androidos telefonra igaz (kivéve a SE Nexus 3 talán)
-
combrader
tag
Sajnos szomorúan veszem tudomásul, hogy egy darabig tuti nem lesz lecserélve a liquidem. 120-ért, no FM és ilyen elba**ott kamera után tuti nem váltok, pedig reménykedtem. Am tuti vétel lenne, ha... 80 körül lenne és legalább a kamera frankó lenne. Így érthető és elfogadható a tetszett plecsni.
-
bigsee
addikt
1- Bog: nincs autofókusz a kamerán, amivel felvetted a videót? Megfájdult a fejem.
2- Ki az aki nem a kamera miatt vesz manapság telefont? Kihalt az a típus, vagy csak én vagyok vele egyedül...?
3- Az azért erős volt szvsz, hogy az Acer sokmindent letett már okostelefon/pda asztalra... költői túlzás egy kicsit, nem...!? mindenbe belekaptak (jah és ami ugye a Samsungnál sikeres/nek mondható/ volt) és mindenből picit haraptak csak... -
kaller1
veterán
Lásd fentebb a "ha már Önnek nem kell, ajánlja fel nekünk" dolgot. Na mennek ám a...
Annyi volt a lényege a dolognak, hogy mivel elutasították a gariban javítást, és egy 42k-s javítási ajánlatot tettek, ennek el nem fogadása esetén 7k-ért hozza vissza a futár a gépet, és ehhez kapcsolódóan nagylelkűen felajánlották, hogy ha ezt az összeget sem szeretném kifizetni, akkor ettől eltekintenek, ha a notit felajánlom(volt valami lemondási nyilatkozat is készítve hozzá) az ACER javára...
-
rudymester
senior tag
Külsőleg nagyon jól eltalálták a designerek a formát. Kicsit sokallom az árát, de tényleg jó kis telónak tűnik. Kár, hogy a szolgáltatóknál biztos nem fog megjelenni, de ez már nem a készülék hibája.
-
debrejo
senior tag
Szép telefon, a design 5*, kicsit túlárazott, viszont a kamera, áhhhh
(ha már facepalm, hehe)
Nem akarom elhinni, hogy amikor eldöntötték, hogy akkor legyen kamera, kerestek egy modellt, és a végén tesztelték, hát senkinek nem tűnt fel hogy mennyire el lett baszva a tervezés?! Eh. Ha a pék így sütné a zsemlémet, visszavinném 2 hét szárítás után és egyenként dugnám a seggébe
Amúgy Acer, én sem vennék Acer kütyüt, és nem azért, mert mindenki azt mondja, hogy szar, hanem mert aki mondja, hogy szar és elmesél egy konkrét tapasztalatot, az olyat mond, hogy néha el se hiszem...Lásd fentebb a "ha már Önnek nem kell, ajánlja fel nekünk" dolgot. Na mennek ám a... -
JeanFrancois
csendes tag
Hátulról csak nekem Nokia N80 ?
-
picur220
veterán
Olvasom a tesztet, nézem a telot, mondom húdefasza, nézzük a multimédiát, és akkor jöttek a kamera tesztképei:
Ez az érzés fogott el. Hogy lehet így elkúrni valamit?!?! Komolyan mondom egy rendes VGA-kamera jobbat csinál, nem beszélve az árkategóriájában (vagy a fele ilyen áron) kapható készülékekről.
Ilyet sem veszek. Most ami befutó, az a DEFY! -
Brown ügynök
senior tag
Jó kis telefon leszámítva a kamerát.
Meg az árát. -
Teszla_
senior tag
Talán az eddigi legszebb érintős telefon, amit láttam. De az ára nekem már megfizethetetlen kategória. Kevesebb tudással is el tudnék viselni ilyen külsőt, max fele áron.
-
csabibmx
tag
ezt találtam:
....ez most valami neten keresztül rádió megoldás vagy mégis van benne rádió?
mellesleg más oldalakon is említik a rádió meglétét.
persze a kamerán ez sem segít -
Misály
addikt
A keszulek eleje szep, a hatlap mar gagyi szerintem, az effektek akadasa nem enyhen tulertekeltte teszi a dolgot tesztet. ( igaz eddig az sgs-t nem lattam meg-megakadni - bar csak 5 percig volt a kezemben es androidhoz hulye vagyok - azon par androidos keszulek kozul amit lattam ). 120-ert keves amit nyujt. Bar ha jol bearazna egy szolgaltato 80 korulre akkor azt mondom.
-
Nekem Acerem van. . .
Egy meghalt, kaptam egy másikat egy hónap anyázás után.Az most szétszedve fekszik egy dobozban, touch panelt kéne rendelnem hozzá, más baja nincs. . .
Én mondhatom rá, hogy attól függetlenül, hogy nagyon szerettem, gyors volt mint az állat, egy kalap szart sem ér az Acer PDA, amíg nincs rendes szervízük?
Köszi.
szerk.:
Amúgy az a durva, hogy nem hittem volna hogy az S200-as képérzékelőjét még valahol használni fogják, mert az csinált ilyen csapnivalóan szar képeket. És de
-
.mf
veterán
válasz
PowerBuldog #77 üzenetére
A nyúl előtt vagy a nyúlon túl? Hiába izgattál fel, vén tag!
current: acer_liquide_1.100.05_emea_gen1
No available updates found
This current os is the latest version -
csabibmx
tag
Angol fórumokon,teszteken olvasgattam róla és több helyen írták,hogy az Acer-es felület kikapcsolható...!?
Bár ott is dicsérik de gondoltam akinek ez negatívum akkor ez elvileg megoldva.
Persze a kamera ettől még fos marad. -
HPAA
őstag
hát ennyiért azért többet várna az ember , szerintem kijelenthető
szépnek szép az tuti -
NoMagix
addikt
Nem lett rossz, kár a kamera hibáért!
A Blade-et valóban nem lehet leverni ár/értèk arányban! -
z0d1AK
nagyúr
Jah, úgy 4 darab van polcon, ami megmurdált, és arra vár, hogy Angliában az Acer azt mondja, hogy talán megcsinálja. Ezen kívül egy éppen most is szervizben van, régebben pedig azt hiszem, hogy 2 jött már vissza javításból.
Ha emlékeim nem csalnak, 1, vagy 2 volt, amiről nem hallottunk utólag, hogy gond van vele.
Persze új modell új szél, lehet hogy éppen ez már nem fogja olyan sűrűn megadni magát ki tudja. A lényeg, magamnak így sem, úgy sem vennék Acert. -
Kr0mosome
csendes tag
Igazán szórakoztató volt olvasni a cikket, gratulálok hozzá!
Nagyon jó kép alakult ki bennem erről az új "észerről", de a végén kicsit sajnáltam azt a "Tetszett" plecsnit...
Én inkább Ajánlottat adtam volna rá, de ha valóban figyelembe vesszük az egész Androidos piacot és a Liquid Metal árát, akkor érthető a döntés!
-
albiosz
őstag
válasz
Napfénysüti #96 üzenetére
Bocs, nem neked akartam válaszolni, hanem magyarattila kollégának.
-
Samus
addikt
Bírom a metált, ezt a metált pedig még jobban bírnám. A kamerára picit jobban odafigyelhettek volna, de legalább van LED, zseblámpának jó, ha másra nem is. Bár számomra rettentő drága, de nagyon jól néz ki, és végülis rendben is van. Lehet az Acernek bejön a mobilbiznisz?
-
albiosz
őstag
válasz
Napfénysüti #92 üzenetére
Írhatnál novellákat is.
-
magyarattila
tag
Karácsony a Bog családban:
-Képzeld anyu, most egy olyan mobilt tesztelek amiből az országban csak 3-4 db van!
-Rendben fiam, vegyél a halászléből, azt mondtad finom.
-De anyu, ezen új androidos kezelőfelület is van és tökre dizájnos meg minden!
-Aha, nagyon szép, kérsz még bejglit, vagy eltehetem?
-De anyu, ez tökre menő...
-Nem megmondtam hogy vacsora közben nem dolgozunk , én neveltelek ilyen sztahanovistának vagy édesapád?!?!
-Rendben anyu, ideadnád a krumplisalátát?
Bocsánat, úgy megihletett az idilli kép, kénytelen voltam leírni.
-
scapegt
őstag
Nahát, szerepelek a tesztben az egyik fotón
micsoda meglepetés
Egyébként gyönyörű külseje van, ráadásul androidos, kár, hogy a kamera részt így elbarmolták
-
albiosz
őstag
Egész korrekt kis cucc. Ha kéne Android, akkor inkább ez, mint a Samu Galaxy S.
-
vendingo
veterán
Nekem volt Acer liquid-em, 2 nap alatt 2 halt be nálam....
Az acer szervize meg valami katasztrófa!!!!
Anno visszaküldtem a notimat, lediktáltam az ügyfélszolgálatos csajnak egy kisebb regényt, hogy mi a baja, erre javítatlanul visszaküldték, hogy nem volt eléggé részletes a hibaleírás...
Mint kiderült, hogy az idióta csaj, annyit írt a leírásba, hogy : Melegszik...
Visszaküldtem megint, aztán csináltak egy bios frissítést, és ugyan úgy melegszik tovább... Nagyon trehányak..
A liquidek szervizelése meg hónapokig szokott tartani... -
plus44
veterán
Mondjuk szép szép ez az egyedi skin (nekem nem tetszik...), de baromi lassú a videó alapján a teló...
-
gybazsi
senior tag
A telefon tetszik, és a felület is. Azonban rá kellett jönnöm hogy lehet a HTC-kénél rosszabb kamerát is tenni egy telefonba (pedig ezt nem hittem volna).
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Telomanikus #81 üzenetére
Én a telefon mellé elfogadnám az árát is.
-
Napfénysüti
nagyúr
Szép és jó is igaz kissé drága. Csak ne legyenek vele hardveres gondok és akkor sikeres lehet.
Nekem határozottan bejön a teszt alapján. -
Telomanikus
senior tag
jujj deszép
és bellűl se rossz...
én elfogadnám...de az árát nem
-
adamka16
őstag
Még a mostani LG KC550 -em is sokkal szebb képet gyárt. Talán a telefon egyetlen negatív pontja...
-
Nagyon jó a formaterve + az anyagminősége, de ezen az áron inkább mást választanék.
Acer beTouch E130 tesztelését nem tervezitek?
-
Boxi88
őstag
Vannak kisebb-nagyobb hibái/hiányossági, de hát melyik telefonnak nincsenek?! Szerintem jó, csak kicsit túl van árazva.
-
riro
csendes tag
Háát, ha már az én vaksi szemeim is kikerekednek, annyira rosszak a képek, az jelent valamit...
Amúgy a "szerelem-faktor" igenis létezik
tudjátok, amikor használsz egy cuccot és a hibái ellenére van benne valami, amit objektívan nem lehet megindokolni, csak van...nekem cikk alapján tipikusa szerethető cuccnak tűnt, aminek a hiányosságai(kiv az üzemidő és kamera) elnézhetők még egy jobbhoz szokott júzernek is.
De az ára kétségtelenül hajmeresztő, sajna a kvalitásaihoz képest.
Ja! az acer laptopom tökéletesen megbízható, 3 éves és köszöni, jól van, soha beteg nem volt; egyik haverom 5 éve nyúzza a sajátját, dettó semmi baja(pedig strapáljuk rendesen..
)
-
simonzé
addikt
Jó kis gépes... lenne.
Nálam az FM hiánya alapból kizáró ok.
Ja, és Blade Rulez! -
Neurotoxin
őstag
Nekem semmi bajom az Acerrel, most is egy 3éves aspire notebookot használok, bár mikor megvettem kicsit tartottam tőle. Stabilabb és minőségibb, mint a megboldogult hp nx6110esem volt.A Hp 1 év alatt 2x volt garanciális szervizen:1x Lan, 1x teljes alaplap(nem kapcsolt be) elhalálozás miatt.A kategóriájának csúcs gépe volt, de a szervíz borzalmas!A szervizes hülyegyerek tette fel nálam az i-re a pontot:"Én nem vennék különben se magamnak notebookot".
-
mhorvat
senior tag
Éljen, 720p-s videó a tesztben!
-
VD
őstag
Ezen a videón mintha nem is ugyanaz a készülék lenne!
Ettől függetlenül ez az Breeze felület, vagy mi a retek, továbbra is egy korlátolt ganékupac! Bármelyik népszerűbb Launcher kenterbe veri, mind testreszabhatóságban, mind sebességben.
Az első android készülékem egy Acer Liquid volt. Az alatt a fél év alatt amíg használtam, semmi bajom nem volt vele, annak ellenére, hogy a fóruma a gyári hibás, magátol szétfolyó kijelzőkkel, és recsegő hangszórókkal volt tele.
Külsőre még mindíg az egyik legszebb készülék. Csak most az árazás és gyári felület nem sikerült olyan jól.
-
joey04
titán
Szerintem is gyönyörű készülék, és ahogy olvastam tesztet, egyre szimpatikusabb kütyü lett. Aztán a kameránál azért elhúztam a szám, de mondom még belefér(het). Az ár meg szerintem nagyon nincs rendben... Így egy vegyes összkép alakult ki bennem. A végére hagytam a videót, na ott meg bekerült a készülék a mi ez a fos kategóriába, annyira akad. Aztán valóban utánanézve, ha nincs live wallpaper, akkor egész kellemes a sebesség. Így ez a 2 tapsztalat kioltja egymást. Szerintem jobb lenne az androidos gépeket sima wallpapert használva videózni, mert még az sgs sem bírja akadozás nélkül ezt. Aztán maximum a végére bevágni 10-15 mp-ben, hogy mennyit fog rajta a live wallpaper.
Unboxing nagyon jó, hogy van!
-
FRENK1988
veterán
Ugylátszik most már nem tudnak a mai telefongyártók kamerát csinálni. Bezzeg az N82.
Na mindegy. A teszt jól sikerül hangvétele is bejön. A teló is. Csak az ára pöttyet magas. nekem legalábbis -
CarKiller47
tag
Az első képen a Zafira rendszáma ki van cenzúrázva vagy tényleg olyan ramaty? Mert ha ki van az sem feltűnő a többihez képest...
-
Nordic
Közösségépítő
Szép telefon, de ennyi. Nagyon nem jön be a menürendszer, a kamera, meg hát....
. Nem tudom mennyit javulna a sebessége live wallpaper nélkül, de járt már a kezemben SGS amin volt belőve live wallpaper, és az meg se röccent. Igaz most akkor jöhettek azzal a plusz 200MHz-el ami a prociban van, de ez szerintem akkor is lassú. A Dézi Z sem volt ilyen döcögős sense-el, és az szerintem hardverigényesebb lehet mint ez a kezelőfelület.
-
skajwa
senior tag
Kár a kameráért.
Az egyedi menü tényleg ütős lett, viszont a videón nem egyszer be is szaggat (lehet csak sok futó alkalmazásnál...). -
pit stop
addikt
Szerintem nagyon jó telefon lenne, ha (akár kisebb) de normális kamera, meg fm bennelenne, mai világban így kiadni... . Ára meg szerintem nagyrészt azért is ennyi, mert Acer nem mobilgyártó nagyhatalom, és nincs meg az a mennyiség (mint Samu, Nokia stb.), amire a fejlesztési költségeket el lehetne osztani.
Acer Notebook-okkal és termékekkel én kifejezetten elégedett vagyok, és több IT-s ismerősöm is egekig magasztalja számítógépes termékeiket. Amikor a félmilliós hp-dell s társait viszik be nekik hetente mert szétesett-összeomlott-szétfagyott stb. végképp ez a kép -
xdx@
aktív tag
Nem vettem észre, de bele van írva a tesztbe hogy hány hüvelykes a kijelző?
Amikor megláttam a telefon árát akkorát döbbentem hogy majdnem leestem a székről. -
csabibmx
tag
Amikor megláttam a tesztet rögtön az jutott eszembe,remélem Androidos és talán ez lesz az első ilyen telóm.Nekem külsőre nagyon bejön,gyönyörű telefon.
A mobilarena videóban elég döcögősnek tűnik de a rizsó által linkeltben sokkal meggyőzőbb.
Acerből csak a laptopokkal van tapasztalatom van 3 is és egyikkel se volt még gond,én elégedett vagyok velük.
A teló ára kicsit magas de minden új teló magasan kezd többnyire.
A kamera viszont tényleg nagy érvágás főleg,hogy az Innov8-al hozzá vagyok szokva,hogy szinte bármikor lőhetek egy elfogadható képet mégha nincs is nálam fényképező.
A felhasználói felület megszokás kérdése de a kamera miatt nem hiszem,hogy ilyet vennék pedig a külseje nálam mindent visz.Esetleg szerintetek van rá esély,hogy szoftveresen lehet valamit csiszolni a kamerán a későbbikeben?
-
Brutális eb
addikt
Gyönyörű formavilág,remek menü rendszer.
De brutális lag,hulladék kamera.
Ennyi pénzért ez nem jó vétel.
Max 60-at adnék érte.
Ismét egy elbaltázott lehetőség az acer részéről. -
Bog
HÁZIGAZDA
Nevezheted csajosnak azt a látásmódot, hogy szerintünk az egységsugarú júzer nem fog széthaxolni egy android okostelefont, hanem out-of-the-box használja, amíg le nem cseréli. És igen, ennek fényében a Breeze UI 4.0 baromi jó, tök szép, logikus, kellemes, tele aprócska ötletekkel, amiket az ember észrevesz és vidámabb lesz tőle, for sure. A live wallpaper pedig olyan, hogy terheli a rendszert, ha kilövöm, akkor sokkal gördülékenyebb, de nekem kellenek az ilyen eye-candy izék még akkor is, ha cserébe lassabban jön fel a menü, amit egyébként baromi ritkán nyitogatok a nyolc paraméterezhető ikon miatt.
Belátom, hogy az eredetileg ajánlottra küldött plecsni nem volt megalapozott, de a tetszett simán elfér rá. És az acer notikról ugyan nekem sincs jó véleményem, de van pár ismerősöm, aki Liquidet használ, s azoknak semmi bajuk nincs. Ez egy szerethető telefon, amiben el van cseszve a kamera, cserébe zajszűrős mikrofonja van (ezen persze senki sem vidult, pedig ha egy Motorola tesztből kihagyjuk, akkor fel akarnak akasztani), kényelmes fogni, használni és egyáltalán: létezni vele.
-
rizso
addikt
Ebben a videóban elég gyorsnak tűnik
Tényleg kár a kameráért és az árért...
-
fattyu
veterán
Meg voltam győződve hogy a HTC Mozart a legalja amit kamera címen el lehet követni.
Van lejjebb is. Köszönjük
-
Qwabaw
csendes tag
Azért, jó úton halad az Acer, hihetetlen szép és egyedi telefonokat csinál, csak hát... mindig van valami, ami totálisan lehúzza... Én is sokallom az árat, akkor már tényleg 130k-ért beállok a birkák közé egy Galaxy S-el, és elszürkülök. Mikor jön már egy olyan amire azt mondom, nah végre szép is, és jó is, és egyedi is. A Defy eddig ebből a szembontból kimagaslóan jó, szerintem.
-
Peterson_
addikt
A cikk nagyon jóra sikerült, mostanában ez volt az első cikk,ami úgy cím alapján is érdekelni tudott.
A telefon nagyon nagyon tetszett, meglepődtem a masináról készült képek után, amikor kicsomagoltad, hogy nem is olyan kicsi.
-nem baj, szeretjük az emberes méretű vasakat-
A leírtak, és a specifikáció alapján gördülékenyebb működésre számítottam, tehát a videó itt is meglepett.
Nagyon szép telefon, és már vártam a cikk végét, míg eljutok az árig....
De közbe jött a kamerát taglaló rész, és az első képet kinagyítva ez volt a reakcióm:
"Mi A P*csa?"
valami brutálisan retek, még a makró is, pedig én is szutyok Tubi kamerához vagyok szokva, de ez klasszisokkal ocsmányabb felvételeket csinál.
Körülbelül, amikor a 14 éves pózer kislányok a WC tükrében fényképezett portréikon csiszolgatják a gimp tudásukat.
Szvsz, vágni kell rá egy darab szigszalagot, és szépen le kell ragasztani azt fránya kameranyílást.
Számomra minden más szempontból remek készülék, de a kamera miatt akkor sem venném meg, ha 50k-val olcsóbban adnák. -
vans?
őstag
Nekem nem tetszik, lassu a szoft, tre a kamera... Raadasul az akku sem az igazi igy, pedig 1500-as...
-
svili
tag
Ha ez tényleg így van, akkor ingyen sem kéne Acer telefon.
Félig OFF: Az Acer Notebook-oknál is ez a helyzet?
ON: Ez a teszt kissé "csajosra" sikeredett - ők cuppannak rá a csinos külsőre és elnézik a "belső" hiányosságokat. Poén volt ugyan, mert a tesztben az utóbbiakról is szó esik de akkor sem értem a plecsnit, meg a bevezető áradozásait ("baromira jó kis telefon," "korrekt hardver körül van egy igen mutatós formaterv, megspékelve elképesztő mennyiségű finom kis extrával – olyan apró figyelmességekkel, amelyektől tényleg élvezet használni egy ilyen masinát." )
-
Robi BALBOA
őstag
Az ára nagyon húzós, Defy-t 85k ért már lehet kapni, akkor ez 70-75k körül lenne reális.
A kamerája szörnyü, videót is megnézném, hogy milyen(szörnyű). (amúgy miért nincsen teszt videó a cikkben?) -
svili
tag
A Liquid Metal pocsék képeit elnézve nem értem, hogy egyesek az EDOF-kamerákat a földbe döngölik és gyalázzák, amikor több lóhosszal jobb képeket lehet az EDOF-fal "lőni"..
Sokadiknak leírom, hátha az eljövendő teszteknél szempont lesz: egy 120k HUF-ba kerülő telefonban legyen legalább elfogadható kamera és a filléres FM rádiót se tessenek kispórolni a "tisztelt" gyártók...
-
Ricardo
titán
Összességében nem lett az igazi. gyenge kamera, és lassú szoftver. Pedig a készülék maga nagyon szépre sikeredett.
A másik nagy negatívum az optimalizálás gyengesége. 1500-as akkuval ilyen üzemidőt produkálni nagyon gyenge.
Konkrétan erre gondolok:"Ha nem babráljuk sokat, akkor eldöcöghet két napig is, de normális használat esetén nem érdemes megkockáztatni a második reggelt töltő nélkül."
-
.mf
veterán
Az enyém is még működik, kopp-kopp.
Tényleg ilyen rossz lenne az arány?Szép ez az új. Hardveresen se rossz (kamerát leszámítva; igaz ezen már legalább van vaku, amit a régiről még máig sem értem, hogy miért hagyták le...)
De attól félek, hogy evvel a már eddig se nagyon létező támogatás végképp megszűnik a régihez, hiába várnánk rá gyári 2.2-t.-----
"A hátlap alatti akkumulátor viszont nem egy kiemelkedő darab, pedig az 1500 mAh-s teljesítmény jónak számít. Ennek ellenére kalkuláljunk azzal, hogy esténként fel kell lógatni a telefont töltőre, nyilván függően attól, hogy mennyire használjuk ki azt az irdatlan mennyiségű webes szolgáltatáshalmazt, amit a gyártó belecsomagolt a telefonba. Ha nem babráljuk sokat, akkor eldöcöghet két napig is, de normális használat esetén nem érdemes megkockáztatni a második reggelt töltő nélkül."
Nálam a sima Liquid 2000mAh-s akkuval nem-intenzív használattal (kevés telefon, néhányszor wifiről email-leszedés, txt fájl olvasás metrón) 3-4 napig is kibírja, ha pedig alig telefonálok vele, volt már, hogy 5 nap után is volt még benne fél napnyi szufla.
-
kurtuzov
senior tag
A cikkből a telefon ergonómiai előnyeit jobban láttató képet hiányolom. A videóból sem derül ki teljesen. Tény hogy kézben fogva érezhető igazán, de egy alul- vagy felülnézetből készített kép segítene.
Engem továbbra is a satnya üzemidő aggaszt. Remélem februárban látunk újabb takarékosabb kijelzőket. -
Kashim
őstag
Unboxing és 720p videó, wá nagyon pöpec.
Telefon is a szöveg alapján egész hangulatosnak tűnt, de mikor megnéztem a videót... bakker ennyi pénzért katasztrófa, legviccesebb rész mikor 0 visszajelzés után a háttérképes vagy melyik progi hirtelen eltűnik, Bog meg véletlen elindít egy másik appot. Igencsak nyugodt lelkű embereknek ajánlott az tuti.
Pedig vannak jó ötletek is: az apró világító ikonok például baromira tetszenek. (mondjuk erről pont nincs kép) Remélem más gyártóknak is megtetszik, nekem annyi is bőven elég lenne, hogy különböző színű halvány kis ledek jeleznék az eseményeket, mondjuk a telefon alján, ha piros nem fogadott hívás, fehér új e-mail, zöld sms stb. -
chatran
őstag
A cikkben nem esik róla szó, a telefon hátlapja liquidmetal-ból van? Legutóbb squash- és teniszütők témában találkoztam ezzel az anyaggal. A wiki szerint a Sandisk ezt az anyagot használta egyik pendrájvja burkolatához. Lehet, hogy ez egy drága technológia ami reálisabbá tenné ezen telefon árát.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Davidoff91 #37 üzenetére
Elképzelhető, hogy van ebben is, csak szoftver kérdése az egész. Pl a Liquid A1-en ha nem a gyári ROM van akkor van olyan verzió amiben aktiválva van az FM rádió, mert a chip ami benne van az tudja.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
littlelion21 #31 üzenetére
Nekem is pont a szaggatáson akadt meg a szemem a videóban. Az meg, hogy a 15 000-es telefonban van FM RÁDIÓ a 120 000-es telefonban meg NINCS számomra elég nonszensz.
LEMARADT A TELEFON MELLŐL A PÉNZÉRME!
Árulja már el nekem valaki, hogy mi olyan csudijó abban, hogy összefésülöd a névjegyzéket az iwiw/myvip/twitter/myspace/facebook/CIA akták stb-vel és még azt is tudod, hogy ki mikor ugrik ki a mostóba?
Én amúgyis sokkal jobban bízom a sim kártyában semminthogy felmásoljam a telefonra a névjegyzéket. De ettől az előző kérdésre még várom a választ...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
PowerBuldog #33 üzenetére
Vááá, egy túlélő.
Nincs olyan Acer, ami nem romlott el. Olyan van, ami MÉG nem romlott el.Viccet félretéve, valóban a szerencsésebbek egyike vagy.
-
Bavid
senior tag
Lol, nem hitem a szememnek mikor megnéztem a videót, 2010 végén felső árkategóriában ilyen akadós, lassú telefont kiadni... ja és a felület se tetszik, meg hogy nem lehet összekapcsolni rendesen a névjegyeket... gáz.
-
Fr3eWar
őstag
Hát a videó alapján tényleg gyorsabb volt még a galaxy spica-m is. Pedig azt is lassúnak éreztem... Ennyi pénzért nem egy besbuy az hótziher. 70-ért meg olcsó lenne a felhasznált hardvereket tekintve.. Érdekes.
-
littlelion21
addikt
Ilyen vassal 120k-ért egy ennyire lagoló/akadozó valamit adni...hátizé.
Szépnek szép, de a video alapján max. a 80k-s árkategóriába lőttem volna be.A hátlap közepe fém?
-
kaller1
veterán
Szép, de ennyi. Optikát még mindig nem tudnak gyártani vagy gyártatni.
-
adabra
senior tag
A videó alapján nekem az jött le, hogy nagyon lassú, akadozik szinte minden.
Valószínűleg le kellene radírozni az Acer-es "okosságokat" róla, no meg kikapcsolni live wallpaper-t.Egyébként szép darab, kb 75k lenne a reális ára.
-
LA_COSTE
senior tag
Vártam a tesztet és annyi pozitívum legalább megfigyelhető, hogy az Acer "próbált" alkotni valamit. Az árán kritikus kategória ilyen szinten.
-
Az az állandóan látszó 8 ikon változtatható?
Nekem amúgy tetszik a felület. Kicsit fura elsőre, de bejön
-
rizso
addikt
Maga a telefon jól/jónak néz ki számomra, de azért ennyiért elvárná az ember az FM rádiót és a használható kamerát. Ez a kamera kb. olyan képeket csinál, mint a felsőkategóriás/rohadt drága HTC-k - és ez most nem pozitív dolog
Házon belül az M900 is szebb képeket produkált, igaz ott is jelen volt a "szellemhomály".
-
AS
félisten
Csodaszép, azoknak jó akiknek nagyon fontos a külső és belső annyira nem. Azért egy Galaxy S fényévekkel gyorsabb, és a kijelző is jobb, na meg TW 3.0 felület is okosabb és gyorsabb is.
Ugyan igaz ez a Senre-re is. Vagy a itthon nem kapható Lg-re.
Ez uj 800 mjz CPU nem tetszik szerintem nem az igazi , amúgy is most már minden uj készülékben idén 2 mag lesz szóval, ez inkább díszárunak lesz jó. -
Probber
őstag
Ennek a készüléknek csak a külseje az ami tetszik, az nem lett rossz. Ez az Acer felület viszont szerintem pocsék, ráadásul a videót nézve nekem az jött át, hogy még lassú is. Engem a kamera olyan nagyon nem szokott érdekelni, de ha már ennyibe kerül, akkor bizony legyen az is méltó az árához.
-
^Clown
addikt
Nagyon nagyon tetszik a telefon, szép a kezelőfelület, a hátlapja pedig egyenesen gyönyörű! A ZTE Blade-es megállapítással tökéletesen egyetértek, remélem kapcsolnak a gyártók, és kevés pénzért is lehet majd vállalható Androidos, kapacitív kijelzős smartphone-t vásárolni.
-
N4ri87
senior tag
Valahogy nekem is csalódás volt a cikk vége. Olvasva a cikket, végig az volt bennem, hogy ez biztos egy tök jól árazott telefon lesz, erre 120 Huf. Nagyon drágának tartom. Én is mindenképp 100k alatti árcédulát vártam volna.
A kamera meg...
A gyártók mostanában elfelejtettek normális kamerákat használni? -
hemaka
nagyúr
szép teló, csak a kemarája egy hulladék. nem szoktam használni, vagy csak nagyon ritkán, de azért egy 120ezres telefon az átlagos képminőséget hozza már...
-
baluka
tag
Sziasztok, elsősorban a cikkírótól kérdezem, de természetesen ugyanúgy várom bárki más tapasztalatait, szóval, létezik ennek a telefonnak egy speciáli, ferraris külsővel és belsővel ellátott változata használta már valaki, van róla saját tapasztalat?
Köszi az esetleges válaszokat!
-
dussy
őstag
Felület és a készülék is tetszik, megtapiznám.
A kamera kritikát sem érdemel, mert borzasztó... -
törölt tag
szerintem nagyon szép telefon! le kell róla túrni az acer felületet és máris jó kis cucc lesz.
-
Alwares
aktív tag
Nagyon jó kis telefonnak tűnik, nekem tetszik a teszt alapján. Bejön ez a kezelőfelület (WM6-ra láttam ilyesmiket), gyors, praktikus. Külsőre is egészen pofás, csak az érintős funkcióbillentyűktől kivagyok kicsit.
Az ár függvényében pedig ez a kamera és üzemidő, számomra már megbocsájthatatlan. Kb inkább ne is tettek volna rá kamerát mert ez így szó szerint semmit se ér.... Ha olyan 90-100k környékén lenne az ára még azt mondanám meggondolandó. -
David75
őstag
Hát ha annyira android akkor vagy megvárnám a nexus s-t hogy tényleg frissíthessek,vagy vennék egy használt galaxy s-t 90 ezerért és még mindig maradna 30 ezrem.
-
vmiért nem fognak meg az acer mobilok, és ha hozzávesszük amiket z0d1ak említett..
-
Bog
HÁZIGAZDA
Igazatok van, a konkurens modellek árának ismeretében módosítottam a plecsnit. Csak az azonos processzorral szerelt Desire Z volt a viszonyítási alap (mert az majdnem ugyanez a hardver, csak QWERTY nélkül), ahhoz képest ajánlott.
Mostantól viszont globalice tetszett plecsni van rajta, a visszajelzéseket köszönöm.
-
VD
őstag
Erre túlárazott, döcögő, lagoló fostalicskára azt mondani, hogy ajánlot!?
Az első mozdulattal menne a kukába az Acer felület!
125-ért adja a Speedshop. 120-ért Desire-t kapni náluk. Mégha nagyon rövid időn belül esik is 10%-ot az ára, akkor is a "Kurvára Nem Éri Meg" kategóriában marad!
Olyan 70-80 körül lenne a reális ára a mai mezőnyben. -
floatr
veterán
A video alapján majdnem olyan gyors, mint a spica gyári rommal
-
trapi80
tag
A pofáncsapós rész nagyon kemény! Akkorát röhögtem!
-
ben11
őstag
Na! 720p videó! Gazdag volt a karácsony
Mi örülünk a legjobban!
Nem lenne rossz telefon, de a kamera kritikán aluli..
-
JanFe
aktív tag
Jo keszulek, de az a kamera...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Igazából Acerről egy dolgot tudok: ha megveszed, az a szerencséd, ha garanciás időn belül kell csak vissza vinni.
Nem láttam még olyan Acer PDA-t, ami bírta volna. -
PowerBuldog
veterán
Na erre szó nélkül cserélném a Liquid A1-et.
Nagyon pofás egy cucc lett ez.Szerk: És 720p-s videó!
-
cowboy_bebop
őstag
Jó kis cikk, a telefon is nagyon jó; a konklúzió meg pláne: "Egy ZTE Blade viszont oda-vissza pofáncsapja ár-érték arányában, de a ZTE Blade ebből a szempontból akármit pofáncsap."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest