- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanoXP
aktív tag
válasz
szaszimi #137 üzenetére
hello. Én azt vettem a lányomnak (és magamnak melóra). Szerintem korrekt, suliból hazajön, napi 2-3 órát nyúzza (játék, net, youtube), és így is bírja az akksi sokáig, nem kell naponta tölteni. Én valójában még nem teszteltem... én a 3G miatt vettem ezt, mert a munkámhoz kell a terepi internet (veszek hozzá egy mobilnet sim kártyát, bár még nem találtam igazán olcsón igazán jót). Egyébként gyors, döccenő nélkül kezeli a szoftvereket.
-
JanoXP
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem: lányomnak kellene tablet (az iskolában és a barátnői közül egyre többnek van, így lassan nálunk is beérik egy). Igazából net, youtube és andoid-os játék lesz eleinte az alap, később majd bejöhet a tanulás is rajta. Látom az A1-810 tabletet a neten, de kétféle processzorral is van. Az egyik ARM Cortex A9, a másik MediaTek MTK8125.
Melyik a jobb? 6000 Ft-al drágább az A9-es procival szerelt. Igazából azt olvastam, hogy az MTK mintegy 20%-kal lassabb, mint az A9, de ez igaz?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux haladóknak
- Ingatlanos topic!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest