- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanoXP
aktív tag
válasz
szaszimi #137 üzenetére
hello. Én azt vettem a lányomnak (és magamnak melóra). Szerintem korrekt, suliból hazajön, napi 2-3 órát nyúzza (játék, net, youtube), és így is bírja az akksi sokáig, nem kell naponta tölteni. Én valójában még nem teszteltem... én a 3G miatt vettem ezt, mert a munkámhoz kell a terepi internet (veszek hozzá egy mobilnet sim kártyát, bár még nem találtam igazán olcsón igazán jót). Egyébként gyors, döccenő nélkül kezeli a szoftvereket.
-
JanoXP
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem: lányomnak kellene tablet (az iskolában és a barátnői közül egyre többnek van, így lassan nálunk is beérik egy). Igazából net, youtube és andoid-os játék lesz eleinte az alap, később majd bejöhet a tanulás is rajta. Látom az A1-810 tabletet a neten, de kétféle processzorral is van. Az egyik ARM Cortex A9, a másik MediaTek MTK8125.
Melyik a jobb? 6000 Ft-al drágább az A9-es procival szerelt. Igazából azt olvastam, hogy az MTK mintegy 20%-kal lassabb, mint az A9, de ez igaz?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest