- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolesz007
őstag
válasz
Vermilion69 #17 üzenetére
Kedvesemnek vettünk ilyen gépet.
A fedlap alumínium, nagyon jó a minőségérzet.
A gépház maga műanyag, matt mindenhol. A kijlező is matt.
A hűtés a gép alján van, de i3-mas konfigot vettünk SSD-vel. Szerintem nem melegszik nagyon.
A zsanér fémből van.
Billentyűzet szerintem jó, a tapipad elmegy sajnos integrált gombos cucc, de mi úgyis egérrel használjuk.Összbenyomás bőven jobb, mint bármelyik 120-130k közti olcsó gépnek (136k-ért vettük)
-
Vermilion69
aktív tag
Akinek esetleg ilyen gépe van, milyen? :-)
-
caprine
senior tag
Szerintem:
- túl egyszerű lett a forma
- fehérrel talán apple után mennének, formában is kellene
- csak 2 USB?????
- hütűnyilás a gép alján?
- árban legalább jóEz a 13,3 méret a kedvencem, nekem egy ASUS U36G-van de nem cserélném el erre.
-
Tikakukac
titán
Holnap megyek, azonnali felmondást adom is befele ilyen inkompetens hülyét a témában ne foglalkoztasson senki, igazad van.
Másolatot küldjek róla vagy elég az összeroppant lelkem és egy fiola könny amit a sarokban sírtam ki, mert "antitroll" troll bácsi rámsipákolt?
Tali akkor a hétfői trollképző gyűlésen, pusszantás.
-
T_Stark
őstag
Hát nem nyer szépségversenyt az biztos, de azért vállalható szerintem. Én már annak is örülök hogy jön 13,3"-os gép megfizethető áron, egész jó hardverrel.
-
Móci
addikt
Az első képre még 3 méter távolságból, két liter jóféle hazai bor után azt mondom, hogy elegáns, de a többi... n+1 műanyag csoda kiciócó álnéven.
Bár lehet, hogy csak a fehér szín miatt van ez... -
Dexar007
veterán
Ez egy olyan tipikus buzilaptop..
-
Jose73
tag
Elnézve a képeket a "Ti csak esztek.isztok" gyermekdalocska harmadik sora jutott eszembe:
"...ez nem szép." -
Tikakukac
titán
Szerintem se vitázzunk ízlésről csak fogalmakról. A hibák hiányától nem lesz valami tökéletes, ugyanígy nem lesz attól valami elegáns, mert mellette már tényleg csak pusztulatos gépek vannak. Most attól mert Asusék meg Acerék sikeresen telenyomták a kategóriát okádék gépekkel, aztán egyszer lehagyták a lakkot, most ne essek már fel.
Az ár pedig olyan dolog amire vissza szoktam kérdezni. Valóban itt csak az van, hogy a support nulla, a gari nagyon alja a belső pedig végtelenül ciános és spórolt. Majd ez idővel kiüt, de akkor mindegy, már meg lett véve, mert olcsó. Ezért pörög a biznisz annyira a madaras teszkóban ezekből is.
Azért +35k-ért kapsz probookot vagy vostrot. És azok az ilyenek mellett csúcsgépek, minden fronton.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez miben középkategóriás? Anyaghasználatra, színre kb. mint egy olcsó netbook, 720p-s kijelző, no dGPU, ráadásul inteles, vagyis valami HD4000-5000 hulladék van benne. A sok RAM-tól nem lesz középkategóriás.
-
A bruttó végfelhasználó ár a 135K esetén nagyon korrekt
-
Daywalker
addikt
-
Tikakukac
titán
Kályhaezüst a zsanérra, a többi fehérbe azt' majd viszik is. Fogják is. Az elegáns mondjuk nekem is kicsit szemet szúrt, azért az kicsit máshol mozgolódik
-
törölt tag
Ez aztán roppant elegáns. Gagyibb nem is lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest