- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
noPublicFG #17 üzenetére
Szerintem se rossz az a Max-Q dizájn...igazából csak arról van szó, hogy kapsz egy gyári, hatékonyságra kihegyezett teljesítménygörbét az NVIDIA-tól, ami valamivel kevesebb teljesítményért sokkal kevesebb fogyasztást garantál (merthogy laposban sajnos a legtöbb esetben kőkeményen le van tiltva az alulfeszelés)
Én is kiváncsi leszek hogy mennyi is valós élethelyzetekben az a "valamivel kevesebb"...Saját, hasonló, de persze nem teljesen idevágó tapasztalat, hogy a GTX 1050ti-t sikerült meghekkelnem MSI afterburner segítségével (egy általam rajzolt "custom" görbe mentén), és az a vicc, hogy így még egy egész kicsit gyorsabban is (1809-en megy), úgy hogy jóval kevésbé melegszik...jó, persze hogy kellett szórakozni a görbe megrajzolásával, és nem fognak ezzel a gyárban tökölni (minden gpu-val pár órácskát), de ez szerintem pont azt jelenti hogy magában a koncepcióban van potenciál (és a Max-Q tulajdonképpen felfogható az kézivezérelt megoldásom iparosított/szabványosított megfelelőjének)
Egyébként ha már gémer, és nagy teljesítmény, akkor engem pont nem zavarna hogy masszívabb/vastagabb alapos (jó, bizonyos határokon belül), de hát kinek-kinek kedve szerint. Biztos van aki pont erre a vékony dologra izgul, annak meg tök jó hogy ilyen is van
Lássuk a tesztet!!!
-
Dr. Akula
félisten
válasz
noPublicFG #17 üzenetére
Egyáltalán nem rossz, sőt, csak ennek van értelme. A teljesítmény nem ér semmit, ha közben lángolva folyik el a géped a padlón. Annyira nem lesz lassabb mint állítod, kb. asztali 1070 vagy afelett kicsit. FHD-ra pont elég, 4K-ra 1080-ból is 2 kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Újszerű erőmű Lenovo P1 G3 (Core I7 6mag/12 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest