- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tool
tag
Tévedésben vagy, ha játékra kell monitor a TN paneles a legmegfelelőbb, remélem még sokáig gyártanak ilyeneket. Szemből nézed, nem látszik a betekintési szögek közötti különbség, akkor meg mit izgat? Mutass egy 1ms válaszidejű IPS paneles monitort..., nem tudsz, tehát szarabb játékra, nem véletlenül kevés belőlük a 144hz-es változat, ott kell tolni a 144hz-et, ahol a leginkább érdemes. Mondjuk ezt nem venném meg, mert magas az input lag, 10ms alatt kellene lennie. Tévedések elkerülése végett van prémium paneles monitorom is.
-
X Factor
addikt
http://mediumkft.hu/termek/lg-34uc79g-b-27-monitor/
Nekem ő a tökéletes, csak most ezer más dologra kell sajna költeni. Kár, hogy ezaz egyetlen tipus ezekkel a paraméterekkel, amikor csináltam egy kis minor gép upgradet, akkor tuti belevettem volna a költségvetésbe.
Oh, látom nálad is AMD kártya, akkor meg pláne tökéletes.
-
Franklin
addikt
Vannak 144 Hz-es IPS monitorok, csak kétszer-háromszor annyiba kerülnek, mint a TN-esek.
Én, mint vásárló, inkább veszek 144 HZ + TN-t "X" összegért, mint ugyanilyet IPS-ben "3X" összegért. Legfeljebb veszek mellé egy 60 Hz-es IPS-t, amin filmezek, photoshoppolok és még mindig olcsóbban jöttem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged