- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
ok, a kijelzőt abban a tesztben is a TN panelre vonatkozóan cseszegetik.
De itt a cikkben benne van, hogy:"Apropó, kijelző, a mi gépünkben TN panel dolgozott, de idehaza kizárólag Full HD IPS-sel lesz kapható.".
Bár az is igaz, hogy ott meg csak a Ti verzióra írják a jó IPS panelt:
"We really hope that the upcoming variant with GTX 1050 Ti will be equipped with a decent IPS panel as Acer promised. This will surely make it one of our top choices for an entry-level to mid-range gaming machine." -
buherka
addikt
Ahogy sok mai drágább notinál itt is a kijelzőt cseszik el. Ez az egyik leglényegesebb dolog szerintem egy ilyen gépnél. HCG (High Color Gamut) minősítést már nem erőltetik a noti gyártók.
Azért a előző szériás Nitro sorozatba sikerült normális IPS kijelzőt rakni...magas szín skálával. Itt már ez nem jött össze... -
Eugene Roe
őstag
válasz
painkillerx #7 üzenetére
Egy-egy 2500ft-os billentyűzet sokat segít itt-ott (pl koli+szülők / lakás+munkahely) vagy abszolút ki van zárva a periféria?
-
painkillerx
tag
Pont ilyesmi gépet akarok venni nyáron főleg játszasra. Nem tudjátok kinek van a legjobb hűtési megoldása, hogy 2-3 óra játszás után se olvadjon le a kezem? Eddig ami legjobban tetszik az egy MSI, 1060as kartyaval 7700hq procival.
-
kromatika
veterán
Végül is nem rossz ár ez.Bár a throttling az gáz.ha sikerülni ki küszöbölni akkor érdekes masina lehet.
-
törölt tag
a processzor órajele 2,8-ról 2,2 GHz-ig esett vissza
azért ez abszurd mód gyenge
-
gerii
addikt
Nem is lett sok az ára a Ti-mal.
Ezt a 1050-es HP-t fogjátok tesztelni?
-
nemlehet
őstag
Az Acer-nél nem tudom, de nekem az Asus ROG-omban és a haverom Lenovo Y-ban is szar volt a paszta, plusz szerintem kevés is (bár ez csak vélemény). Újrapasztáztam egy mezei DeeCool Z5-el és -10 fok.
Én még kicsit játszottam az Intel Extreme Tuning Utilityvel azzal is sikerült kb 5 fokot nyerni a fesz csökkentéssel azonos órajelen. Így már az enyém tartja az órajeleket 40-50 perc után is.
-
Scholes9
nagyúr
Ott kezdeném, hogy kihajítom belőle a vinyót, nekem biztos feleselges lenne, arról nem is beszélve, h hangos.
Ezt a throttling-ot nem lehet valahogy kiküszöbölni
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- SzoftverPremium.hu
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest