Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

Nekem ott lett vége a brandnek, mikor legelőször kitolták a vastagsági és súly korlátot is, de ami a legjobban fájt, hogy lemondtak a kötelező SSD használatról. Azóta vannak ilyen hibrid, vagy HDD-s, ultrabooknak hazudott kerregős vackok. Ezt én képtelen vagyok megbocsájtani.
    Eredetileg az a brand garancia volt a minőségre, mára simán lesilányult egy sima gépkategóriára. Volt szerencsém pár olyan hulladékkal találkozni, hogy sírtam.
    Más kérdés, hogy az eredeti speckókat még most, 2 évvel a kategória bevezetése után sem nagyon tudják 1000 dollár alatt prezentálni.
    Annak idején valamit nagyon elszámolt az Intel. Beklizett is ritka nagyot az "ultrabook" kategória. Meg sem közelíti az eredetileg tervezett piaci részesedést, még úgy se, hogy már ki tudja hanyadszorra lazítanak a megkötéseken. Amit nagyon sajnálok, mert amúgy egy nagyon jó elképzelés volt.

Az érintőképernyőről meg csak annyit, hogy hiába erősködik az MS, nem laptopba való. Oda felesleges. Baromság.

• cairojack

aktív tag

Az eredeti speckók alapján ez nem lehetne ultrabook. Gondolom csak a felpuhított definíciók alapján érdemelte ki ezt a címet. Mert amúgy jó nagy, meg nehéz dög ez.

Új hozzászólás Aktív témák