Új hozzászólás Aktív témák
-
Renwick
őstag
Az EMEA régió forgalmát elég jelentős mértékben európa határozza meg, statisztikai kényszerűség, hogy ide sorolják az önmagában rendkívül csekély jelentőséggel bíró afrikai és közép-keleti piacokat.
Én azt hittem eddig Európáról beszéltünk, nem worldwide, ezek szerint félreértettelek.
Nyugat-európai piac és Acer.
Az Acer 2Q '07-ben a következő nyugat-európai országokban volt piacelső notebookban:
Olaszország, Spanyolország, Hollandia, Dánia, Belgium...
...második pedig ezekben az országokban:
Franciaország, Németország, Egyesült Királyság, Svédország, Norvégia, Finnország, Svájc, Ausztria.
üdv
R.
-
Renwick
őstag
Világos, no offense, csak azért mondtam, hogy mindenki tisztában legyen a piaci erőviszonyokkal: az Acer az európai piacon a PB nélkül is tarol (a Lenovónak ellenben jól jönne itt egy kis erősítést), az USA-ban viszont az összes többi tajvani, távol-keleti gyártóval egyetemben sehol sincsenek...
És igen, boldog karácsonyt mindenkinek.
üdv
R.
-
Renwick
őstag
A HP nem szimpatikus a PACKARD BELL miatt?? Az év poénja! Egy nagy titkot ugyan had áruljak már el: a PACKARD BELL AZ ACER!!!!!! EMBER!!! Az Acer leányvállalata, amit azért vásárolt meg, hogy az ultragagyi szegmensben talán mégse a saját nevével árulja a notikat, hisz párszor sikerült már ledegradálnia a márkanevét elég komolyan.
Ha már a forráskritikánál tartunk: az Acer a Gatewayt vette meg, nem a Packard Bellt. Mindössze arról van szó, hogy bonyolult tulajdonosi viszonyok és részvénymozgások kapcsán előbbi vásárlási opciót szerzett a PB-re (ezzel tulképp jól kicseszve a Lenovóval). Az Acer ettől függetlenül még véletlenül sem a PB, meg a benne rejlő termékpozicionálási lehetőségek miatt vette meg a Gatewayt, hanem azért, hogy növelje a tengerentúli befolyását...
üdv
R.
-
Renwick
őstag
Biz' Isten nem vagyok érdekelt az Acer nyomatásában, de azért hadd emeljem ki, hogy ad. 1 - az eladott volumen is kicsit más, ad. 2 - a termékpozíció is. Ha már mindenképpen a Lenovóval akarunk összehasonlítani, akkor a 3000-es szériát állítsuk pariba az Acer-FuSi mainstream vonallal, nem is értem hogy jönnek ide a ThinkPadek...
üdv
R.
-
Renwick
őstag
sokan vélik úgy: inkább megveszem 300-ért a kínaiba a pólót, mint 2000-ért a normálisat...abba nem gondol bele, hogy a kínaira már emlékezni sem fog, amikor a másik még mindig póló lesz...
No offense, meg biztos vágod a témát, de azért ez egy kicsit túlzó hasonlat, nem gondolod?
üdv
R.
-
Renwick
őstag
válasz
CharlieDrop #38 üzenetére
Nem mindegy, hogy mennyi a gépben a memóra, milyen OS-t használsz és melyik Everesttel tesztelsz. Szerintem ezek közül valamelyiknél lehet a kutya elásva. A Photoworxx tesztre egyébként biztosan hatással van a memóriaméret, a többit elvileg nem kéne befolyásolnia. Már egyazon verziójú benchmark modulnál.
üdv
R.
-
Renwick
őstag
válasz
CharlieDrop #31 üzenetére
...nem M440-es procit akartatok írni, legalább is az intl.com oldalon az M530 a legnagyobb cerka,...
Nem, határozottan M540. Eléggé új modell, elvileg szeptemberben került forgalomba, talán ezért nincs még fent az Intel oldalán...
üdv
R.
-
Renwick
őstag
Ahogy látom az aláírásodban, neked is egy másik konfigurációd van. Mégegyszer mondom, a cikkben közölt, teljesítménnyel és felszereltséggel kapcsolatos megállapítások az adott konfigurációra vonatkoznak, az akkumulátoros mérések pedig csak az adott körülmények közt érvényesek...
üdv
R.
-
Renwick
őstag
Én láttam a 2920-ast is korábban, az alapján azt tudom mondani, hogy minőségét tekintve az sem tér el a többi gemstone géptől, egyetlen negatívuma talán, hogy a noti subnote viszonylatban irtózatosan zömök. Akit ez nem zavar, annak jó vétel lehet, hiszen az egyik legolcsóbb, de ugyanakkor jó minőségű, jól felszerelt sub a piacon...
üdv
R.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest