- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fogtunder #13 üzenetére
Hajlik az oldallapokkal is. Simán meg tudom csavargatni. De nem láttad a lényeget: a lemez, ami a vinyókereteket és az esetleges pumpát tartja, arra írtam, hogy nem elég merev, sőt, semennyire sem az. És ezzel a kialakítással, ilyen lemezvastagság mellett soha nem is lesz. Pedig semmi extrát nem igényelne a hosszanti merevítése, mindössze a hornyok kőzé függőlegesen bordákat kellene préselni. Közel nulla forintos beruházás lenne, sem az anyag, sem a megmunkálási költséget nem növelné. A présszerszám árát is csak 1-2%-kal növelné. Az egész ház merevségét viszont többszörösen. Ez az alapvető bajom, hogy olyan apró, filléres megoldásokkal lehetne javítani a házon, hogy nevetséges. Az, hogy ezt nem teszik meg meg simán szánalmas. És akárhogy is nézem, az összes Fractal házon ugyan ezek a megoldások köszönnek vissza, tehát általános a probléma. Már csak azért is, mert a széria alapja ugyan az a váz. Az S2 is gyakorlatilag az R6 az áthelyezhető meghajtórögzítőt és az előlapot leszámítva. Kb egy dobozba is csomagolhatnák az egészet, aztán majd összerakaod azzal a lemezzel, amelyikkel akarod.
A táptakaró valóban merevítőként is funkcionálhat. Ebből a szempontból egy örvendetes dolog a terjedése.
Egyébként miért ne említeném meg? Miért csak pozitívumokat lehet leírni? Én is emiatt szívok most. Jóval halkabb lenne a pumpa, ha egy normális, merev lemezre lenne felrögzítve. (A Stackerben csak úgyahogy volt rögzítve, a szerkezet merevsége miatt mégis csendesebb volt.) Mindenki csak ömlengett a házról, hogy milyen jó, meg tökéletes. Közben meg az árnyoldalakról nem beszélt senki, pedig van pár. Nincs tökéletes termék, de még csak hibátlan sem. Nem tudom miért nem lehet ezt elismerni. Az teljes félrevezetés, hogy csak a jót írja le mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged