- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Van NFC-m Mi5 lévén. NPU, abban az időben nem is volt.
Más kérdés, hogy lett volna Mi6 is.. de se NFC, se Jack, se RGB LED, ráadásul még az a lekerekített kijelző is,amit nem csípek.. Hát köszi, maradok Mi5-nél, amíg szét nem esik darabokra.
Remélem a következő csúcsmodellbe azért beletesznek mindent, mert ez elég gáz. Szerintem. Ha már flagship, legyen benne MINDEN.
Egyébként direkt, vagy flamekeltés miatt írsz mindenhol Xioami-t?
-
modulus
aktív tag
válasz
pusszycat #23 üzenetére
Nekem egy régi Lenovo-m van még most éppen. Illetve elvileg most nyertem nemrég itt az oldalon egy mate 10 lite-ot 1 hete, ha minden igaz, bár egyelőre még sehol sincs, illetve infót se kaptam róla mikor érkezik.
Egyébként a htc u11, Google pixel-re viszket a tenyerem. Az u11 'life' nevű változata pedig elég jó ajánlat.
Nfc mellett jó kamerája van, IP67-es védettség, és minimum 2 éves szoftvertámogatást kap az android one programban, 110 körüli pénzért cserébe. Plusz a htc minőség se utolsó. -
-
-
tiger71
aktív tag
Off-ba írom, mert nem szeretnék vitát nyitni. Nagyon sok Xiaomi telefonban ott az NFC, főleg a te P Smart-od áráért. Azt tiszteletben tartom, hogy a hüvelyt részesíted előnyben (vannak az életben olyan területek, ahol én is
). Kinek a pap, kinek a paplan.
Rengeteg telefonom volt, van, lesz, de valahogy mindig a X-nél kötök ki, és ez nem véletlen. Számomra mindenben megfelelő telefon(ok), még ha nincs is bennük "kicsimiprocika".
Hisz anélkül is el vannak...hosszú üzemidővel...remek teljesítménnyel. Nekem spec nem hiányzik!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest