Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Mint Xiaomi tulaj ennek külön is szurkolok! Ezzel a lendülettel simán bármi megtörténhet.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Raymond
félisten
"For all of 2017 in China, Xiaomi also took the fourth position with its yearly shipments coming to 55.1 million units for a 12.4% share. In comparison, Huawei shipped 90.9 million units or 20.4%, followed by Oppo's 80.5 million units or 18.1% and Vivo's 68.6 million units or 15.4%, IDC added."
Tehat akkor a sorrend:
33.5% - BBK Electronics
20.4% - Huawei
12.4% - XiaomiMessze vannak meg attol a masodik helytol
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
pusszycat
nagyúr
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz Luck Dragon #4 üzenetére
Ez most beugratós kérdés?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
törölt tag
Tegnap (2018.02.08.) este, bőven a meccs ( Copa Del Rey, Valencia - Barcelona) alatt, 0 : 1 (összesítés 0 : 2) állásnál, szpíker:
Most már három gólt kellene rúgnia a Valenciának. De hol az az egy?+ OP 5 / 5T hozzá sincs adva, bár nem tudom, Kínában az OP mennyire kelendő.
-
tiger71
aktív tag
Off-ba írom, mert nem szeretnék vitát nyitni. Nagyon sok Xiaomi telefonban ott az NFC, főleg a te P Smart-od áráért. Azt tiszteletben tartom, hogy a hüvelyt részesíted előnyben (vannak az életben olyan területek, ahol én is ). Kinek a pap, kinek a paplan. Rengeteg telefonom volt, van, lesz, de valahogy mindig a X-nél kötök ki, és ez nem véletlen. Számomra mindenben megfelelő telefon(ok), még ha nincs is bennük "kicsimiprocika". Hisz anélkül is el vannak...hosszú üzemidővel...remek teljesítménnyel. Nekem spec nem hiányzik!
Predator Helios 300...
-
pusszycat
nagyúr
-
-
pusszycat
nagyúr
-
jeni
félisten
válasz Luck Dragon #4 üzenetére
a másik amit hiányolom a Xiaomi telcsikben az a :
wireless töltésa másik gyengesége a Note 4 4/64Gb verziónak az a camera része.az esti képek gyengébbek a Huawei képest.
a páromnak ez volt és eladtuk mert nem tetszett neki az azzal készült képek és vissza tért a Huawei P9-re.[ Szerkesztve ]
-
-
prolad
addikt
Azért még van mit javítaniuk a telefonjaikon, meg a MIUIn, ha ekkora célokat tűztek ki.
-
modulus
aktív tag
válasz pusszycat #23 üzenetére
Nekem egy régi Lenovo-m van még most éppen. Illetve elvileg most nyertem nemrég itt az oldalon egy mate 10 lite-ot 1 hete, ha minden igaz, bár egyelőre még sehol sincs, illetve infót se kaptam róla mikor érkezik.
Egyébként a htc u11, Google pixel-re viszket a tenyerem. Az u11 'life' nevű változata pedig elég jó ajánlat.
Nfc mellett jó kamerája van, IP67-es védettség, és minimum 2 éves szoftvertámogatást kap az android one programban, 110 körüli pénzért cserébe. Plusz a htc minőség se utolsó. -
psajti
aktív tag
Nekem mostanában egyre szimpatikusabb a Xiaomi, Mi7 elég várós már és szerintem árban is jobb lesz, mint a többi SD845-ös teló. Már csak a kamerán áll vagy bukik a dolog
-
Elementh
aktív tag
Célok nélkül mit ér az élet igazából itt mi vásárlók nyerhetünk, hisz e cél eléréséhez sok jó ajánlatra lesz szükség..
-
Fryskitt
addikt
Ahogy haladnak előre, nem is kétlem, hogy meglesz.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
orimate86
tag
Én rápróbáltam egy p10 lite -ra, 300+ Euro körül. Aztán 3 nap múlva visszaküldtem, mert messze volt a redmi note 3 -tól. Így lett Redmi note 4 180 Euroért. Voltak pluszok a huawei javára (pl.:kamera, hangszóró), de nekem, nem fontos az NFC, a kamera instant dolgokra elég, amúgy viszem a Nikont. A miui nagyon bevállt és közel fele annyi pénzért 30-40%-al több cpu teljesítmény, nagyobb kijelző. Ezért nekem a X jobban passzol.
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Ha minosegi kinai hardwaret keresek, akkor Xiaomi vagy Meizu, meg nem kellett csalodnom.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
pusszycat
nagyúr
A Meizu M6s sem rossz,igaz nincs NFC viszont kellemes ára van,tetszik benne az Exynos Soc.
Atocha: ( )
judas13: nem csak fizetni lehet vele jó az sok minden másra is. Én is meglennék még nélküle,csak most veszek telefon,nem ártana ha lenne benne.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
sg22
senior tag
soha eletemben nem hasznaltam az NFC-t
what should I do about this?!
-
Raymond
félisten
Egy hete van meg a Mi A1, egyelore nem csalodtam.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
Hg3X
tag
Na kíváncsian figyelem, hogy ezt meg tudják-e valósítani.
Jeff who??
-
Inkább jelentenék be a MI7-et ahogyan olvasom a külföldi szakportálokat nagyon komoly specifikációkat írnak össze egyöntetűen. Főleg a 4460-as akkumulátor az ami hű. Ha valóban igazak a hírek akkor már sorba állok.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
modulus
aktív tag
válasz Luck Dragon #43 üzenetére
Eléggé korrekt specifikáció szinte minden téren.
Bár b20 kérdéses, hogy fogja-e tudni, mert valahol írják, valahol nem. Sok mindenkinek meghatározó. De majd kiderül[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Hajrá! A minőségen is emeljenek, mert nem csak azok a számok és betűk számítanak amit a felhasználók látnak hanem amik használat közben jönnek elő.
-
-
Atomgeszi
veterán
Van NFC-m Mi5 lévén. NPU, abban az időben nem is volt.
Más kérdés, hogy lett volna Mi6 is.. de se NFC, se Jack, se RGB LED, ráadásul még az a lekerekített kijelző is,amit nem csípek.. Hát köszi, maradok Mi5-nél, amíg szét nem esik darabokra.
Remélem a következő csúcsmodellbe azért beletesznek mindent, mert ez elég gáz. Szerintem. Ha már flagship, legyen benne MINDEN.
Egyébként direkt, vagy flamekeltés miatt írsz mindenhol Xioami-t?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Luck Dragon #43 üzenetére
Meg mellé egy Mi6S-t vagy C-t... valóban javított dolgokkal.
Bár akkor tuti konkurenst csinálnának a Mi7 ellen..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
pusszycat
nagyúr
válasz Atomgeszi #49 üzenetére
#48-ra.
"Egyébként direkt, vagy flamekeltés miatt írsz mindenhol Xioami-t?" ö ez nem ugyanaz? Egyébként nem vagyok flamekeltő, csak néha. Inkább csak fáradt voltam. Tudod,h van edzés,nők,meló... Ez az NFC is egyik helyen azt írják van benne, másik helyen nincs benne,ugyanarról a teloról beszélek. Kénytelen vagyok a vásárlók véleményére alapozni,mert még a gyártó is ködösít ebben a ver. van abban nincs.
[ Szerkesztve ]
-
-
lexter00
őstag
Amíg samu j5-m volt az NFC-t talán 2x hsználtam fizetéshez jó móka volt de a kártyám mindíg nálam van ha kell,másra nem is használtam,de a note 4-emben van infra az nekem hatalmas piros pont nagyon kényelmes vezérelni kb akármit a telóról és nem kell a távot keresni
-
-
Ricardo
titán
A Xiaomi jól csinálja a dolgokat. Jó készülékeket hoz jó áron. Ha így folytatják, akkor nem csak az indiai piacon, hanem globális szinten okozhatnak fejtörést a két legnagyobbnak is (Samsung, Apple).
-
Potrien
senior tag
Idáig bármit vettem xiaomi-t, nem csalódtam benne.
Én nagyon drukkolok nekik!
Jó áron, jót árulnak ennyi!! -
judas13
addikt
Nehezebb szituációban van a harmadik helyezett Huawei. Ha a közel tíz százalékos 2017-es növekedését vesszük alapul, akkor évekbe telhet utolérni az Apple-t. Eközben őrült módon zárkóznak föl mögötte a szintén kínai riválisai, az Oppo és a Xiaomi. Az utóbbi, ha tartani tudja a sebességet, jövő ilyenkorra átveheti a Huawei pozícióját.
Sokat elárul a piacról, hogy 2017 utolsó negyedévében a Xiaomi több mint duplájára növelte a részesedését, a 2016 utolsó negyedévi 3,3 százalékról 7 százalékra. A Huaweinek viszont egyáltalán nem jött be az év vége, kevesebb telefont adott el, mint 2016 végén. A Xiaomi lendületesen erősíti a Kínán kívüli piaci jelenlétét, mindenfelé márkaboltokat nyit.
index.hu
Közép-Európán kívül az Orosz régióban is hatalmas lendülettel nyitott tavaly pld a cég.
De, hogy egy év alatt befogja a Huaweit - ami így matematekailag ugyan igaz -, az mondjuk még a tavalyi óriás teljesítményét is simán elhalványítaná, én amúgy nem is bánnám azt ha ekkora átrendeződések lennének a piacon.
A kemény verseny csak nekünk lenne/lesz jó. Remélem.[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest