- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Nehezebb szituációban van a harmadik helyezett Huawei. Ha a közel tíz százalékos 2017-es növekedését vesszük alapul, akkor évekbe telhet utolérni az Apple-t. Eközben őrült módon zárkóznak föl mögötte a szintén kínai riválisai, az Oppo és a Xiaomi. Az utóbbi, ha tartani tudja a sebességet, jövő ilyenkorra átveheti a Huawei pozícióját.
Sokat elárul a piacról, hogy 2017 utolsó negyedévében a Xiaomi több mint duplájára növelte a részesedését, a 2016 utolsó negyedévi 3,3 százalékról 7 százalékra. A Huaweinek viszont egyáltalán nem jött be az év vége, kevesebb telefont adott el, mint 2016 végén. A Xiaomi lendületesen erősíti a Kínán kívüli piaci jelenlétét, mindenfelé márkaboltokat nyit.
index.hu
Közép-Európán kívül az Orosz régióban is hatalmas lendülettel nyitott tavaly pld a cég.
De, hogy egy év alatt befogja a Huaweit - ami így matematekailag ugyan igaz -, az mondjuk még a tavalyi óriás teljesítményét is simán elhalványítaná, én amúgy nem is bánnám azt ha ekkora átrendeződések lennének a piacon.
A kemény verseny csak nekünk lenne/lesz jó. Remélem. -
Potrien
senior tag
Idáig bármit vettem xiaomi-t, nem csalódtam benne.
Én nagyon drukkolok nekik!
Jó áron, jót árulnak ennyi!! -
Ricardo
titán
A Xiaomi jól csinálja a dolgokat. Jó készülékeket hoz jó áron. Ha így folytatják, akkor nem csak az indiai piacon, hanem globális szinten okozhatnak fejtörést a két legnagyobbnak is (Samsung, Apple).
-
-
lexter00
őstag
Amíg samu j5-m volt az NFC-t talán 2x hsználtam fizetéshez jó móka volt de a kártyám mindíg nálam van ha kell,másra nem is használtam,de a note 4-emben van infra az nekem hatalmas piros pont nagyon kényelmes vezérelni kb akármit a telóról és nem kell a távot keresni
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Atomgeszi #49 üzenetére
#48-ra.
"Egyébként direkt, vagy flamekeltés miatt írsz mindenhol Xioami-t?" ö ez nem ugyanaz? Egyébként nem vagyok flamekeltő, csak néha. Inkább csak fáradt voltam. Tudod,h van edzés,nők,meló... Ez az NFC is egyik helyen azt írják van benne, másik helyen nincs benne,ugyanarról a teloról beszélek. Kénytelen vagyok a vásárlók véleményére alapozni,mert még a gyártó is ködösít ebben a ver. van abban nincs.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #43 üzenetére
Meg mellé egy Mi6S-t vagy C-t... valóban javított dolgokkal.
Bár akkor tuti konkurenst csinálnának a Mi7 ellen..
-
Atomgeszi
nagyúr
Van NFC-m Mi5 lévén. NPU, abban az időben nem is volt.
Más kérdés, hogy lett volna Mi6 is.. de se NFC, se Jack, se RGB LED, ráadásul még az a lekerekített kijelző is,amit nem csípek.. Hát köszi, maradok Mi5-nél, amíg szét nem esik darabokra.
Remélem a következő csúcsmodellbe azért beletesznek mindent, mert ez elég gáz. Szerintem. Ha már flagship, legyen benne MINDEN.
Egyébként direkt, vagy flamekeltés miatt írsz mindenhol Xioami-t?
-
-
Pikkolo^^
addikt
Hajrá! A minőségen is emeljenek, mert nem csak azok a számok és betűk számítanak amit a felhasználók látnak hanem amik használat közben jönnek elő.
-
modulus
aktív tag
válasz
Luck Dragon #43 üzenetére
Eléggé korrekt specifikáció szinte minden téren.
Bár b20 kérdéses, hogy fogja-e tudni, mert valahol írják, valahol nem. Sok mindenkinek meghatározó. De majd kiderül -
Inkább jelentenék be a MI7-et ahogyan olvasom a külföldi szakportálokat nagyon komoly specifikációkat írnak össze egyöntetűen. Főleg a 4460-as akkumulátor az ami hű. Ha valóban igazak a hírek akkor már sorba állok.
-
Hg3X
tag
Na kíváncsian figyelem, hogy ezt meg tudják-e valósítani.
-
-
Raymond
titán
Egy hete van meg a Mi A1, egyelore nem csalodtam.
-
sg22
senior tag
soha eletemben nem hasznaltam az NFC-t
-
-
Cathulhu
addikt
Ha minosegi kinai hardwaret keresek, akkor Xiaomi vagy Meizu, meg nem kellett csalodnom.
-
orimate86
tag
Én rápróbáltam egy p10 lite -ra, 300+ Euro körül. Aztán 3 nap múlva visszaküldtem, mert messze volt a redmi note 3 -tól. Így lett Redmi note 4 180 Euroért. Voltak pluszok a huawei javára (pl.:kamera, hangszóró), de nekem, nem fontos az NFC, a kamera instant dolgokra elég, amúgy viszem a Nikont. A miui nagyon bevállt és közel fele annyi pénzért 30-40%-al több cpu teljesítmény, nagyobb kijelző. Ezért nekem a X jobban passzol.
-
Fryskitt
addikt
Ahogy haladnak előre, nem is kétlem, hogy meglesz.
-
Elementh
aktív tag
Célok nélkül mit ér az élet
igazából itt mi vásárlók nyerhetünk, hisz e cél eléréséhez sok jó ajánlatra lesz szükség..
-
psajti
aktív tag
Nekem mostanában egyre szimpatikusabb a Xiaomi, Mi7 elég várós már és szerintem árban is jobb lesz, mint a többi SD845-ös teló. Már csak a kamerán áll vagy bukik a dolog
-
modulus
aktív tag
válasz
pusszycat #23 üzenetére
Nekem egy régi Lenovo-m van még most éppen. Illetve elvileg most nyertem nemrég itt az oldalon egy mate 10 lite-ot 1 hete, ha minden igaz, bár egyelőre még sehol sincs, illetve infót se kaptam róla mikor érkezik.
Egyébként a htc u11, Google pixel-re viszket a tenyerem. Az u11 'life' nevű változata pedig elég jó ajánlat.
Nfc mellett jó kamerája van, IP67-es védettség, és minimum 2 éves szoftvertámogatást kap az android one programban, 110 körüli pénzért cserébe. Plusz a htc minőség se utolsó. -
prolad
addikt
Azért még van mit javítaniuk a telefonjaikon, meg a MIUIn, ha ekkora célokat tűztek ki.
-
-
jeni
félisten
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
a másik amit hiányolom a Xiaomi telcsikben az a :
wireless töltésa másik gyengesége a Note 4 4/64Gb verziónak az a camera része.az esti képek gyengébbek a Huawei képest.
a páromnak ez volt és eladtuk mert nem tetszett neki az azzal készült képek és vissza tért a Huawei P9-re. -
-
tiger71
aktív tag
Off-ba írom, mert nem szeretnék vitát nyitni. Nagyon sok Xiaomi telefonban ott az NFC, főleg a te P Smart-od áráért. Azt tiszteletben tartom, hogy a hüvelyt részesíted előnyben (vannak az életben olyan területek, ahol én is
). Kinek a pap, kinek a paplan.
Rengeteg telefonom volt, van, lesz, de valahogy mindig a X-nél kötök ki, és ez nem véletlen. Számomra mindenben megfelelő telefon(ok), még ha nincs is bennük "kicsimiprocika".
Hisz anélkül is el vannak...hosszú üzemidővel...remek teljesítménnyel. Nekem spec nem hiányzik!
-
törölt tag
Tegnap (2018.02.08.) este, bőven a meccs ( Copa Del Rey, Valencia - Barcelona) alatt, 0 : 1 (összesítés 0 : 2) állásnál, szpíker:
Most már három gólt kellene rúgnia a Valenciának. De hol az az egy?+ OP 5 / 5T hozzá sincs adva, bár nem tudom, Kínában az OP mennyire kelendő.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Ez most beugratós kérdés?
-
-
Raymond
titán
"For all of 2017 in China, Xiaomi also took the fourth position with its yearly shipments coming to 55.1 million units for a 12.4% share. In comparison, Huawei shipped 90.9 million units or 20.4%, followed by Oppo's 80.5 million units or 18.1% and Vivo's 68.6 million units or 15.4%, IDC added."
Tehat akkor a sorrend:
33.5% - BBK Electronics
20.4% - Huawei
12.4% - XiaomiMessze vannak meg attol a masodik helytol
-
judas13
addikt
Mint Xiaomi tulaj ennek külön is szurkolok! Ezzel a lendülettel simán bármi megtörténhet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mármint a piaci részesedés tekintetében a kínai piacon elfoglalt második helyére. Nem teljesen esélytelen.
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest