- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Én is arról indultam, de az oldalon Cyant ajánlott fel, ezért azt raktam fel.
Viszont a lépések elvégzése után az ADvisor/Insider nem ajánl W10-et, hanem azt mondja a rendszeren régi 8.1 van, és frissítsem a Telefonfrissítés menüből.
Ez az, amit kicsit furcsállok és attól tartok, ha onnét frissítek újabb 8.1-re, elbaszom az egész procedúrát.
(a leírás azt említi, hogy már csak az Advisor/Insider alól frissítsek) -
MATEO6600
őstag
Elvégeztem ezt az XDA-s updatet L925-re, de megakadtam:
a LumiaFW-en fehér T-mobilos telóra csak Cyan rom volt, így azt tettem fel rá (downgrade Denimről).
szépen megcsináltam minden lépést, majd most jönne az upgrade advisor / win insiderrel a W10 frissítés, de nem megy.
azt írja, telepítsek fel frissebb 8.1-et (denimre gondol, jelzi is a telefon hogy letölthető), majd utána próbáljam a 10-est.
Na ezt még nem léptem meg, mert attól félek így rontom el, ugyanis volt egy olyan tipp, miszerint tiltsam le az auto updatet.
Mi tévő legyek? -
MATEO6600
őstag
Nem attól kell félni, hogy felhackeled rá a W10-et, azt működik vagy sem...
Amire nem adták ki hivatalosan, arra nem véletlenül nem.
W10-et használtam a L925-ömön több mint fél évig: hányadék.
Tetű lassú, használhatatlan szutyok, nem is tudom hogy bírtam vele addig. Ja de tudom: lusta voltam visszarakni a 8.1-et.
Na mikor visszaraktam rá, megváltás volt, emlékszem mintha új telefonom lenne.
Ez csak egy technical preview, többet nem érdemes várni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest