Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Közvetve vagy közvetlenül de felelőssé tehető. A Windows=számítógép elvet már általános iskolában tanítják, nem véletlenül. Tudom, mert én is tanultam, igaz akkor még csak a 98, illetve az XP létezett, de szó sem esett másról. Sőt gimnáziumban, túlzás nélkül mondhatom, már szinonimaként használták a Windows és az operációs rendszer szavakat a tanáraink (sajnáltam is, hogy nem lehet Linux alapú rendszerekről is tanulni.. egyébként említeni se lehetett ilyet informatika órán, de még fakultáción is Windows only volt minden, az én tanárom hozzá se tudott szólni, nem is kérdeztem egy idő után semmit már - és még engem néztek hülyének, hogy olyat kérdezek, amire a tanár nem tudja a választ, a saját területén).
Magyarul közvetve mindenképp felelőssé tehető, hogy beidegződött az emberekbe, hogy a számítógép az a nagy doboz a monitorral, amin Windows fut, illetve emiatt nem tudnak sokan eltekinteni attól az apróságtól, hogy ma már megismételhető a számítógép az ember kezénél kisebb nagyságban. És erre utaltam az első hsz-emben, hogy jókora hézagok vannak a szabályaikban (valószínűleg a mieinkben is), amiket ideje lenne befoltozni.És hogy szerintem beleszól-e a Microsoft a politikába? Annyi pénzel bőven meg tudja tenni, mért ne tenné meg? Kisebb cégek is beleszólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi