Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
CharlieDrop #200 üzenetére
miért? mert alvó módban nem meg y aháttérben a torrent? ettől még nem kuka
-
pzstm
titán
válasz
cairojack #142 üzenetére
Irtam a virusmenteseget, bar xp ota nem lattam virust, az meg vagy 6-7eve volt
amúgy kialakitasbol es telepithetosegbol adodoan nem lesz olyan az RT-nel hogy belassul a rendszer(store appokzol nem fog...eltavolitasuk utan nem marad szemét)
illetve van connected standby amit én imádok, de nyilvan ez en vagyok
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #127 üzenetére
Nem lesz jó nkei, mert Baytrail-nél is van olyan konstrukció, hogy a Home Premium az jár hozzá, igaz Outlook nincs benne.
Amúgy RT-re vírus és társai nem léteznek. Illetve 8-ról mikor 8.1-re volt frissítés akkor Surface RT szépen updatelte a recovery partíciót is, még a Pro ilyet nem tud. Ott 8.1-re frissítés után ha visszaállítást nyomott az ember akkor a sima 8-ra állt vissza
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #104 üzenetére
10"
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #100 üzenetére
Vezetoi es management szinten dolgozoknak tokeletes, de projektmenedzsernek is teljesen rendben van, sot eloadast tartani is jo rola es kivetiteni...
-
pzstm
titán
válasz
tatararpad #65 üzenetére
ha 3 évig firmware frissítést is kap, akkor már nagyon boldog vagyok/lehetek, utána úgyis csere.
-
pzstm
titán
válasz
tatararpad #61 üzenetére
ez azt jelenti, hogy Windows Update-n fog kapni frissítéseket addig.
-
pzstm
titán
válasz
tatararpad #25 üzenetére
sokat használtál már Windows RT-t gondolom ugye...meg nem csak Te, hanem úgy általában akik agyonszidják
-
pzstm
titán
Miracast/WiDI support van Surface2-ben is, csak megjegyzem...
Quick sync alatt mit is értesz? mire gondolsz?
Nekem az tökéletes volt, hogy mikor kinyitottam a Surface2-t, beírtam egy mialcímet meg passwordot, és minden ugyanúgy/ugyanott volt mint az eladott Surface RT-mben
Minden alatt értsd: MINDEN
-
pzstm
titán
ha már ennyi pletyka belefért a cikkbe, akkor megemlíthető az is, hogy a mostani Surface 2-ből várható egy LTE modell is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest