- Yettel topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
malnabokor
üzenetére
Te állítottad, hogy kb feleannyiért vannak hasonló tabletek, szóval nem nekem kell linkelgetni.
Én csak arra próbáltam utalni, hogy ahol hivatalosan forgalmazzák, nem drágább a Surface, mint az Ipad, vagy egy hasonló tudású márkás Androidos tablet. Ott mindenki eldöntheti, hogy az igényeinek melyik rendszer felel meg.
Itthon más a helyzet, de még így is annyiért vettem a 64GB Surface 2-öt (hivatalosan, 2 év Magyarországon érvényesíthető garanciával), mint amibe egy 64GB-os iPad kerül. -
Gusztáv
addikt
válasz
malnabokor
üzenetére
Küldhetnél pár linket 250-275$-os minőségi 10"-os tabletre, Win 8, Android vagy Apple fronton. Az iPad tényleg erős pl kiegészítőkben, de a Surface-nél ott a USB 3 port. Pl én sima pc-s memórikártya olvasót használok hozzá, míg iPad-nál ez egy kicsit drágább móka.
Ami engem mindennapi használatban a legjobban idegesített, hogy sima böngészés közbe mindig belefutottam a tabletes böngészők hibájába: vagy a beágyazott videó nem volt hajlandó működni, vagy a netbank bejelentkező képernyője (flash hiánya miatt). Ez a Surface-en szinte soha nem probléma. -
Gusztáv
addikt
Mondjuk ez működik x86 Win 8-al is, én a Acer W700-am beállításait mentettem át (de felajánlotta az notebookomat is).
@smkb: Surface-n van micro-hdmi kimenet, amiből lehet csinálni D-sub-ot. Elég kevés projectort támogatja a widi-t/miracast-ot) Plusz, ha már árról van szó, akkor érdemes a 10"-os Win 8-as tableteket nézni (meg nem a szürkeimportos árat), pl Dell Venue Pro 11 is $499 indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest