- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
A T100-at én sem venném meg, de ez személyfüggő, félárért az emberek sok mindenre hajlandóak kompromisszumot kötni.
Ha most vennék tabletet, mindenféleképp Windows-al vennék, de az RT szériát én kihagynám. Jelen pillanatban tényleg nincs minőségi alternatíva 10"-on x86-ban, de 8"-on már jóval több (ha valaki a hordozhatóságot jobban szem előtt tartja) Vagy a 0.7"-al nagyobb Dell Venue 11 Pro, ami most jön.(#22) flamich76
Az iPad-et és az androidos tableteket azért hoztam fel, mert van világ a Windows RT tableteken kívül is (mit ne mondjak, elég nagy). "Mit kezdjek tableten azzal a plusszal amit ad, ha nincs rá szükségem" Ugyanezt egy Android felhasználó is elmondhatja az RT-vel szemben, mikor a jó minőségű, jóval olcsóbb ASUS Transformer Pad [link] készülékét tartja a kezében, amit filmnézésre, netezésre, zenére és facebookra használ.Amit meg felsoroltál az egy teljes Microsoft ökoszisztéma, szvsz elég kevés ember rendelkezik ilyennel. Amúgy iPad-em van, amin Skydrive-ot használok (egy Documents nevű alkalmazás leszinkronizálja az általam beállított mappák tartalmát) és elérhető a SmartGlass alkalmazás is, tehát ha még mindig az átlagemberről beszélünk, akkor be lehet illeszteni az iPad-et is.
(#26) Gusztáv
Persze, mindjárt küldök, mihelyt te is küldesz linket egy eladó, új, Magyarországon érvényesíthető garanciával rendelkező ~60 000 ft-os Surface 2 tabletről (275$ középárfolyamon). iPad-en mellékesen egy 2$-os kártyaolvasót használok. Nem nevezném drága mókának
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- EAFC 26
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G7 Pentium Gold 6405U laptop (kijelző hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest