- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
cairojack #81 üzenetére
Én a book bazar readert használom, nekem bevált könyv olvasásra, elég sok könyvet kiolvastam már vele.
Nekem minden olyan dologra, amire használom a tabletet van olyan alkalmazás, ami megfelel, legyen filmnézés, olvasás, zenehallgatás, rádió.
A battery live tile tényleg hiányzik, én helyette a desktopra kiraktam a Windows mobilközpont ikonját, igy 2 mozdulattal látom az akksi %-ot.
Én is azthittem, hogy total commanderezni kell tableten, mig nem ajánlották fájlkezelésre a skydrive appot. Itt fent lehuzom a menüjét, átlépek a sajátgépre, és remekül tudom kezelni a fájlrendszert. Másolásra, átmozgatásra nekem tökéletesen bevált. Pendrivera is ezzel másolok.Szóval nekem bevált az RT, 8 col meg eleve pici nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő