- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
válasz
flamich76 #151 üzenetére
Van notebookom. Csak az nincs nálam egész nap. Ha kimegyek az irodából, nem viszem. A tab viszont mindig velem van. És ha kell valamiért, akkor ott van. Elérhető. Működik. Én sem használom ezeket a progikat tableten, napi szinten. De egy biztonsági tartalék. Megtehetem, hogy használjam. Ha akarom, vagy ha kell, és mivel nem drágább egy RT-nél, miért ne vegyem a jobba...
Egyébként pont ezért vettem 8 colos tabot, és nem 10 colosat, mert ezt elég mobil ahhoz, hogy mindig nálam legyen, míg egy 10 colos, vagy a notim nem kellően mobil ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 PRO CUH-7216B+2db kontroller
- HP Victus 16 garanciás gamer laptop
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold 904L Steel // 'Aranyló homok' rozsdamentes acél
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest