- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDCheyenne
csendes tag
válasz
Picturemaker #193 üzenetére
@Picturemaker:
OK, elfogadom a feltételezést, hogy az aksi a rossz. Bőven lehet, nem mai darab. De maga a hibaJELENSÉG az, amit továbbra sem értek. Ezek szerint Nálad is felmerült a hiba (örülök, hogy megerősítettél ebben), de továbbra sem értem, hogy mi az OKA.
A Nálad felmerült jelenség is furcsa: amíg tölt, OK, ha feltöltött, megbolondul a Windows.
@Suker10
~ azt írja, hogy: "egy mikrokontroller szabályozza a töltést, ezt az operációs rendszer normál esetben nem képes elérni. Az operációs rendszernek egyébként sincs ilyen feladata, a töltést a saját áramkör oldja meg, ez semmilyen hatással nincs a működésére."
De akkor hogy hat vissza egy feltöltött akku az oprendszer működésére, méghozzá drasztikus módon???
-
HDCheyenne
csendes tag
Suker10:
OK, elfogadom, hogy az alaplap a hibás, de csak akkor, ha benne van az akku??? Milyen visszahatása van az akku jelenlétének az oprendszerre, a processzor-teljesítményre?
Ha az általam leírt jelenség nem hardveres hiba (értsd: újratelepítés után megszűnik), akkor akár az a feltevés is megállja helyét, hogy maga az oprendszer kinyír egy akkut.
Nagyon várom vissza a gépet (már csak szakmai kíváncsiságból is) egy újratelepítésre...
-
HDCheyenne
csendes tag
Kicsit "Twilight Zone" a feltételezés, hogy az oprendszer kinyír egy akkut: pár hete még azt mondtam volna: képtelenség.
DE!
Ismerős gépe (Acer Aspire 1650) nálam landol vírusirtásra.
Vírusok kiirtva, gép rendbe rakva - akku a táskában pihent addig.Visszaadás napján akku be, töltés.
Gép bekapcsol, touchpad, bill NEM MŰKÖDIK. külső egérrel feladatkezelő megnyit, CPU-használat folyamatosan 90-100% között (???), a rendszer üresjárati folyamata 85-95% (???), a ventillátor pörög ezerrel, a gép szinte lebeg
Húúú B+, valamin nagyon elb@sztam volna?
Egy óra alatt mindent végignéztem, elvileg minden rendben - mégsem jó.Hirtelen ötlet: akku ki - MINDEN OK!!!
WTF???Mi köze az alaplapon lévő töltésvezérlőnek ahhoz, hogy az oprendszer rendesen működik, vagy sem, hogy az egér és a bill működik, vagy nem, hogy a proci megy ezerrel (csinálja a semmit?), vagy normálisan működik?
(Oprendszer: Windows XP)
Újratelepítés betervezve, ha utána jó lesz, akkor sem értem, hogy mi az oka a fent leírt jelenségnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Próba
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged