- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Ez a táblázat elég érdekes. Az én notim lassan 2 éves lesz, az aksi egyszer volt kivéve, akkor, amikor a gépet a dobozában hoztam el a boltból, azóta egyszer se, szinte mindig rá van kötve a hálózatra és netezés és office használat közben pont annyit bír mint új korában, pedig a gép napi 10 órában van bekapcsolva kb.
-
moonman
titán
én sosem barkácsoltam velük, nem formáztam, nem tornáztattam, nem merítgettem, csak betettem és használtam. ha úgy volt, hetekig ment dokkolóról, amikor úgy, akkor meg levettem fél töltöttséggel, mert mennem kellett... aztán a 6 éves hp-m még mindig egy óra fölött bírja XP-vel, a 2 éves pedig 3 óra környékén Win7-tel. egyszóval én úgy gondolom, hogy ez a bűvészkedés a levétellel meg hűtőbe pakolással már vudumedzsik és általánosságban nem jár számottevő üzemidő- vagy élettartam-növekedéssel. vigyázok én is a cuccaimra, folyton törölgetem, meg fújogatom, de ez a szintű babusgatás nekem már sok.
-
moonman
titán
azt ugye tudod, hogy ha a mérő 100%-ot is ír ki, az még messze nincs 100% - pont a vezérlőelektronikának köszönhetően? (úgy kb. 80% lehet)
a másik, hogy el kéne dönteni, hogy a gép van értem, vagy fordítva. nyilván azért vettem notebookot, hogy utána akku nélkül üzemeltessem, amit közben sterilizált, baktérium- és páramentes, légkondicionált helyiségben tárolok, biztonsági őrökkel és kamerás megfigyelőrendszerrel védve...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm, ez kemény.. Ilyenről nem is hallottam még... Nekem az asztali gép ~10 percet bír menni szünetmentesről, kb. Notiból, ha itthon használom, akkor ki van véve az aksi, ha itt asztalon használom, pl ha ágyon, vagy ilyesmi, akkor meg attól függ, ha van benne kakaó, akkor benne van, ha már merülőben van, akkor vagy kiveszem, vagy benne hagyom, feltöltöm, és akkor benne van, de amúgy itthon én is ált kiveszem, megszokásból...
A noti töltője meg eleve szünetmentesbe van kötve, ha itthon vagyok, szal ha itt használom, és vmi gond van, akkor a szünetmentes tudja táplálni, akár mint az asztalit, ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Eladó Belépő szintű gamer PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- OLCSÓ MONITOROK
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged