Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
nem nem dehogy
nem szidom a Vistát! Sőt nekem nagyon tetszett.Fogalmam sincs hogy a gép miért nem szerette-és a hetes miért ment jobban rajta.Ez idén tavasszal történt amikor vissza kellet küldenem az uj,januárban vett alaplapot cseregariba,és amig visszatettem a régi P4 es lapot,gondoltom arra a két hétre megismerkedek a Vistával,úgy hogy már elötte a win7-t fél éve használtam.és az elég szépen ment.
de mint mondtam,nagyon gyenge régi gép volt még sulinetes "bevásárlásból"
és tényleg a minap xp vel kellett dolgoznom,egy ismerős gépén...hát annyira szokatlan és kimondottan kényelmetlen volt... -
nicu71
addikt
én kíváncsiságból feltettem egyszer a Vistát/sp2 vel/ a celeronos gépre,sokkal gyengébben teljesített mint a hetes,élményindexre egy nagy egyest kaptam,hát olyan is volt
a rettenetes lassúságtól eltekintve nem volt vele különösebb gond-dehát nem erre a gépre ett kitalálva.
ugyanezen a gépen a win7 egész szépen elment .
xp sp3 -al sem volt jobb,fél évente újra kellett rakni,tehát a gyengébb gépen semmivel sem teljesített jobban a hetesnél,hiába próbálják ezt egyesek az xp előnyének felhozni,egyszerűen nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged