- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
t72killer #35 üzenetére
Erről a laptophoz való INF moddolásról tudnál mondani 1-2 dolgot, hogyan is megy ez részletesen ?
Mit, miért, mire kell átírni ? (ha értesz hozzá ennyire)Én a Sapphire HD2600XT AGP-met már mióta megvettem ( ~1,5-2 éve) ilyen INF-átírt driverrekkel rakom fel: [link]
Elég érdekes terméktámogatás ez, hogy már két éve mindig nekem kell beleírni ezeket az INF fájlba, és nincs egy normális hivatalos driverMeg olyanról is hallottam, hogy vannak olyan kártyák is, amik nem csak sima "mobility-k", hanem a gyártó is valamít módosított (hogy hívják ezt pontosan?), és ezért nem működik a szabványos mobility driverekkel.
Ezt is meg lehet valahogy oldani INF moddal ?
Pl. nemrég egy Dell 1545-ben lévő HD 4330-al szívtuk meg így, hiába volt hozzá Win7-re friss driver, nem lehetett felrakni, csak a Dell-eset, amiből meg nem volt még Win7-re (szept. elején).
Ez mondjuk egy új kártyával volt, de ilyesmiről hallattam a HD széria előttről is, meg pl. HD2400 vagy 2600-nál is.Vagy nem te írod át, hanem átírt drivereket töltesz le ?
-
PuMbA
titán
válasz
t72killer #19 üzenetére
Win7 alatt hivatalosan csak a HD sorozat van támogatva,ez az AMD honlapján is le van írva:
"AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. "
Nekem filmnézés közben elő szokott fordulni,hogy beszarik a driver - Win update-es - és újraindul,így rákényszerülök egy linuxra (XP kizárva,mert nagyon elavult).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- LG LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bittorrent topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest