- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
VaniliásRönk #83 üzenetére
Hmm csak akkor meg az a kérdés, hogy miért enged ilyeneket így kiadni az AMD ?
Illetve most nézem a hotfixben a támogatott oprendszereket:
Windows Vista® 32-bit Edition
Windows Vista® 64-bit Edition
Windows® XP Professional
Windows® XP Home Edition
Windows® XP Media Center Edition
Windows® XP Professional x64 EditionA Win7 itt is kimaradt...
-
atesss
addikt
Köszi, úgytünik tényleg van valami fejlődés.
Jobb későn mint soha alapon 2009 2. felére sikerült megcsinálni...
Mikor is jelent meg a HD2000 AGP széria ? 2007 vége felé, nem ?Mert néhány hónapja is amikor néztem, és akkor még nem volt fent így ilyesmi: "Radeon HD 2000 Series AGP"
Hanem oda volt írva, hogy csak PCIe.Már csak az a kérdés, hogy ezt mi a francért nem lehet hozzáadni az alap driver csomaghoz ?
-
atesss
addikt
válasz
t72killer #35 üzenetére
Erről a laptophoz való INF moddolásról tudnál mondani 1-2 dolgot, hogyan is megy ez részletesen ?
Mit, miért, mire kell átírni ? (ha értesz hozzá ennyire)Én a Sapphire HD2600XT AGP-met már mióta megvettem ( ~1,5-2 éve) ilyen INF-átírt driverrekkel rakom fel: [link]
Elég érdekes terméktámogatás ez, hogy már két éve mindig nekem kell beleírni ezeket az INF fájlba, és nincs egy normális hivatalos driverMeg olyanról is hallottam, hogy vannak olyan kártyák is, amik nem csak sima "mobility-k", hanem a gyártó is valamít módosított (hogy hívják ezt pontosan?), és ezért nem működik a szabványos mobility driverekkel.
Ezt is meg lehet valahogy oldani INF moddal ?
Pl. nemrég egy Dell 1545-ben lévő HD 4330-al szívtuk meg így, hiába volt hozzá Win7-re friss driver, nem lehetett felrakni, csak a Dell-eset, amiből meg nem volt még Win7-re (szept. elején).
Ez mondjuk egy új kártyával volt, de ilyesmiről hallattam a HD széria előttről is, meg pl. HD2400 vagy 2600-nál is.Vagy nem te írod át, hanem átírt drivereket töltesz le ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest