- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
még mielőtt bármit is lehetett hallaniaz új nintendó konzolról, gondolkoztam, hogy vajon milyen új innovatív megoldást fognak kitalálni, abban biztos voltam h valamit ki fognak találni, de nem jutott eszembe semmi reális, erre kitalálták ezt.
hát nem véletlenül a nintendóból adnak el a legtöbbet évek óta
nagyon tetszik, de gondolom jó borsos ára lesz:S -
Abu85
HÁZIGAZDA
-
TaylorPro
addikt
Jó kütyü!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
adalbert1
veterán
válasz
Cathfaern #57 üzenetére
Igen, csak akkor a Wii hatalmasat robbantott a mozgásérzékelős kontrollerrel, így nagyon sokáig teljes áron tudta adni a konzolt, amit ha jól tudom már a kezdetektől nyereséggel értékesítettek.
Most ugyan csökkent az ára, de a tartozékoké és az igazán jó húzócímeké továbbá is az egekben van, itt inkább Xbox-szal van tapasztalatom, ott úgy láttam hogy szépen lassan esik mindennek az ára. Ha a Wii sikerét meg tudják ismételni (vagy csak a közelébe érni, és erre azért jó esély van), akkor ismét dőlni fog a lé, azért páran tanulhatnának a Nintendotól(habár sikereiknek szerintem az egyik legnagyobb kulcsa hogy anno Mario karakterét jól eltalálták, és folyamatosan meg tudták újítani a szereplésével készült játékokat az elmúlt 25 évben -pl. hány Sonic vagy Crash Bandicoot játék jön ki mostanában, és mennyit adnak el vajon belőlük
-, így gyakorlatilag rengeteg potenciális vevő van a Mario nevével fémjelzett címekre - és az új konzol generációkra is).
A hc játékokat annyiból sajnálom hogy egyelőre luxusnak tartom azt hogy két konzolom legyen itthon, így bármennyire is csábító pár casual játék (pl. a fentebb említett Mariok,), zavar hogy pl. egy Fallout 3-mal, vagy mondjuk aktuális GTA résszel nem tudnék játszani. Persze érthető hogy nem én vagyok az átlag célközönség, nyugaton meg Japánban nem hiszem hogy nagy probléma ha 2-3 konzol van egy háztartásban (még akkor sem ha ugyanabból a genből valók). -
törölt tag
Csak legyen rá törés ,és nem lesz gond.
-
Prof01
veterán
Szerintem akkor is nagyon gáz, hogy az erősnek nevezett új generációs konzoljukra egy 5éves!! (még ha kicsit fel is "turbózzák") játékot hoznak ki majd 2012-ben.
Eddig se voltam oda a Nintendo konzolokért, most se leszek.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
-
mrhitoshi
veterán
Most komolyan azért.... egy vérbeli FPS gamer emberke, akinek van otthon PS3/PC kombó vagy még Xbox360 is, az égetni fogja magát egy ilyennel ? nem hiszem. Meg azt se hiszem, hogy olyan felemelő lenne egy komolyabb FPS játékot játszani ezzel az irányítóval. Egyelőre szerintem a Nintendo szép és jó új generációs konzolját kiadja majd, de kevés lesz a másik kettő következő generációihoz, viszont neki már itt lesz. Azt meg nem tudom elképzelni, hogy egy komolyabb játékot Wii-n nyomna valaki.
Ezzel szemben nem rossz hw-t kapott ez kétségtelen, de szerintem nem akar a Nintendo másik rétegbe nyúlni.
Bocs ha szarkasztikusan fogalmaztál....
PS4
-
Alchemist
addikt
válasz
blueMerle #62 üzenetére
Csatlakozom.... izgalmasabb egy kontrollert izomból lendítgetni, mint mint klasszikus játékvezérlőket ujjakkal piszkálgatni... a grafika minősége közhely... inkább egy tetris, amitől leizzadok a végén, mint virtuális hentelés HD-ben.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
De nem a Nintendo konzolján. Úgy néz ki, hogy a Dirt 3 címet nem nézné jó szemmel a Nintendo. Bár az sem elképzelhetetlen, hogy a Wii U-s Dirt egy felturbózott harmadik rész lesz, így azért nem írják utána a számot. A lényeg, hogy Dirt néven jön egy Dirt.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Prof01
veterán
Hát ez nagyon komoly, lesz rá Dirt 1. Mintha kicsit le lennének maradva. Nem most jött ki a 3?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
M@trixfan
addikt
Épp ezen gondolkoztam, hogy gyakorlatilag élmezőny lesz a konzol grafikailag egy darabig. Én azt mondom az 1080P már bőven elég, inkább a játékélményre érdemes rámenni. Sokkal jobb "befektetés" egy jó hangrendszer, projektor, plazma mint az ennél nagyobb felbontás hajszolása. Nagyon szeretek PC-n játszani, de azt nagyon utálom, hogy lényegében kihasználatlanul kell leváltani több száz stream processzoros VGA kártyákat.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
td
senior tag
Én eleinte azt hittem, egy kisebb kijelző lesz egy kézbemarkolható irányítón, amin mindenféle "gyors" infót olvashat majd le a játékos, pl. aktuális fegyvert szimbolizáló ikon, vagy energia + életek száma, pajzs állapota, ilyesmi. Tehát mint valami kézi műszer egy sci-fiben. Utána persze már a szöveg alapján is leesett, hogy másról van szó. Sajnos így elég drága mulatság lesz, ha a gyerek véletlen leejti a cuccot.
Max akkor nem, ha kipárnázzák maguk körül a padlót a játék idejére, vagy ágyon játszanak, esetleg ha a nyakukba akasztják a kontrollert.
adalbert1 (#54): a PS3-at hosszú távra tervezték, ha jól emlékszem, olyan 10 éves ciklusra (nyilván a kifutás ezek után még jópár évig eltart majd).
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
ddekany
veterán
Összeesküvés! Először a Gnome Shell meg az Unity, aztán a Windows 8... most meg már a játék konzolok is tablet görcsöt kapnak?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A PC-n API-ra programoznak, míg konzolon direkten. Erről írtunk régebben. [link] A jelenlegi hardverkiépítésben a Wii U még a következő generációs VGA-kon is túlléphet. Direkten kezelni a Command Buffert hatalmas előny.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A PS3-at úgy kell vizsgálni, hogy exkluzív címnél nagyon is lehet a Cell heterogén felépítését használni, míg multiplatform címnél nincs annyi erő benne, mint az Xbox 360-ban. A Wii U felépítése inkább az Xbox 360-hoz hasonlít, így multiplatform címnél ezen a konzolon lehet a legszebb játékot csinálni. A direkt programozás miatt bőven lehetséges, hogy még a PC sem fog a grafikájával versenyre kelni.
Az E3-on a technikai részleteket nagyon titkolják, de sok fejlesztő kapott már gépet. A szivárgások alapján könnyedén elérhető rajta a 30000 rajzolási parancs, 60 FPS-sel HD-ben. A PC-n DX11-ben a 5000-7000-et csak vért izzadva, speciális körülmények között tudjuk átlépni. A másik két konzol 15000-20000-re képes hasonló terhelés mellett.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
senior tag
A kinect egy vicc, ez meg must have! Csak az ára mi lehet....
-
edward2
addikt
-
blueMerle
veterán
Víjúúú víjúúú víjúúú
Egyébként sem drága dolog a jelenlegi Wii, de remélem az ára még lejjebb megy most, és akkor majd beruházok egyre. Ha PC-ről van szó nagyon mélyen képes vagyok a zsebembe nyúlni, sokszor még a családi veszekedésig is hajlandó vagyok elmenni, de konzolra sose tudtam rászánni magam, majd valóban nagyon olcsón megveszem
-
törölt tag
a tökély nem pontos "j"
(5. sorban)
-
hack69
aktív tag
"markos frizbihez"
Kicsit retro. AVGN-en voltak ilyen (vagy még nagyobb) irányítók.
Cathfaern
""lesznek-e hc játékok normális mennyiségben a gépre"
Lásd első pont, kétlem hogy különösebben ráfeküdne erre a N."Erre van elméletileg a Metroid. A többi (véres, káromkodós, stb) pedig külsőstől jöhet, mint eddig mindig. Mondjuk ezt a "hc játék, vagy gamer" fogalmat jó lenne ha valaki tisztázná, mert elég gumifogalom.
[ Szerkesztve ]
-
doktordrog
aktív tag
Még mindig azon gondolkozom, mi értelme ennek. Nekem biztos, hogy semmi.
-
Látszik hogy nem vagy otthona konzolok világában. ez egy teljesen más platform, az itt alkalmazott hardverek kifejezetten grafikai, játék specifikus célokat szolgálnak, teljesen más architectura. hidd el hogy ez a vas simán futtatja a crysis 2 .t full HD-ban rezzenéstelenül.egy kicsit olvasgathatnál a konzolok felépítéséről és programozásáról mielőtt összehasonlítanád egy PC-vel...
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
adalbert1 #54 üzenetére
"de ha kijön a két vetélytárs is új géppel akkor azok földbe fogják döngölni hardware téren a Nintendot ismét"
Utóbbi talán 1 évet leszámítva a Nintendo földbe döngölte a Sonyt meg az MS-t profit terén. Innentől hol érdekelné, hogy milyen a hardver?"Kíváncsi vagyok hogy mennyire fogják ezt az új kontrollert kihasználni a játékok"
Jelenlegi irányítót is nagyon jól kihasználják. Részben épp ezért jó a gyengébb hardver, mert innentől a fejlesztők nem tudnak villantani atom grafikával, "kénytelenek" kihasználni a gép képességeit."lesznek-e hc játékok normális mennyiségben a gépre"
Lásd első pont, kétlem hogy különösebben ráfeküdne erre a N.sti10p:
Én úgy veszem észre, hogy az emberek szeretnek tapicskolni. Megfogni azt amivel játszanak (nem, nem félreérteni). A kinect bármennyire is jól hangzik, ezt elveszi. Jól jön olyan esetben, amikor tényleg a testedet használod mozgásra (pl. tánc játékok), viszont más esetekben már kényelmetlenebb, hiszen a levegőben hadonászol (pl. menükezelés), és nincs "akciógomb" se (lásd megintcsak menükezelés).
-
sti10p
senior tag
Engem is zavar a késleltetése (a videók alapján), de sokat nyom a latba, hogy az ember nincsen egy markos frizbihez, vagy egy tévirányítóhoz kötve, ha már mozgásérzékelés. Én amúgy a HC játékokban (FPS, TPS) nem is gondolkodom, oda elengedhetetlen a pontosság, de egy Party játéknál már nem ez a lényeg.
Ha egy Kinect szerűséget kaptunk volna ezzel az új hardverrel egy szavam se lenne.
Nembaj, remélem azért lessz némi hatása az X-BOX árára.[ Szerkesztve ]
XY
-
adalbert1
veterán
Viszont kérdés mennyire lesz jövőálló (már ha ez jó szó rá) ez az összeállítás. Oké hogy ha konzol elég jól tudnak optimalizálni rá, de ha kijön a két vetélytárs is új géppel akkor azok földbe fogják döngölni hardware téren a Nintendot ismét (kérdés hogy mikor jönnek, szerintem 2013 előtt biztos nem). Kíváncsi vagyok hogy mennyire fogják ezt az új kontrollert kihasználni a játékok, ill. lesznek-e hc játékok normális mennyiségben a gépre.
-
sti10p
senior tag
Engem először a Microsoft győzött meg egy kicsit a Kinect bemutatójával, meg a rá jövő játékokkal, ezek után kicsit fura volt nézni, hogy a Nintendo mit akar ezzel a tablet controller-el. Kétségtelen hogy érdekes újítások vannak, de azt a szabad mozgást nem tudja már utólérni szerintem mint amit a Kinect nyújt, szerintem a minél egyszerűbb kezelhetőség felé kellett volna haladniuk nekik is, és hiába az erős hardwer, a grafika még engem nem győz meg magában.
Kicsit csalódott vagyok, de mindenképpen ki kéne 1-et próbálni majd, bár a videók alapján arra számítok amit leírtam...[ Szerkesztve ]
XY
-
td
senior tag
Egyébként meg pont nem. Az USB-s DVB-T épp arra van kitalálva, hogy csak benyomja a gépbe, aztán mehet a móka, vagyis ez tipikusan olyan, amit jól el lehet adni a népeknek. Ellentétben a tunerkártyával, ami azért macerásabb történet volt, főleg, ha garanciális a gép, és házilag nem nyitható.
-
Ráadásul a játékokat is komolyan gondolják, már nem csak a casual réteget fogja érdekelni.
A végén még a Nintendo lesz újra a "menő".
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sundesz
őstag
Hogy lement most a Wii ára 35e Ft alá, annyit kérnek végre érte, amennyit ér maga a vas.
Hörcsög Powa'
-
td
senior tag
válasz
Cathfaern #39 üzenetére
Ezt írtam: "vagy apu is nézheti a meccset a gépen"
Tehát alapból a gyereket bármikor átrakhatja máshova. Vagy elzavarja lefeküdni.
Ha valahol nincs második TV vagy egy monitor, akkor majd úgy fognak gondolkodni, hogy igen, ez jó, mert ez az irányítón is nézhető. Egyébként Pistékének amúgy is a Wii a nyerő, erre lesznek tipikusan neki való játékok (illetve családi játékok).
-
KYZRR
őstag
Nagyon ugy tünik, hogy ASUS féle vga-k lesznek benne
SPOILER
A fa a lényeg a japán csajszi körül, meg a madaras tech demoban a fák.[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
vhunor
őstag
válasz
Cathfaern #39 üzenetére
Ez. ^^
A PH közönségének nagy része hárdkórabb, mintsem ezt megértse (ők tudják, hogy az USB-s DVB-T tuner nem fosósvírus, és Vérpistikét már rég megtanították krimpelni és tunert installálni), a Nintendo meg csak rántott egyet a vállán a Wii-nél és megfejte Egyszerűapukát, és egy kicsit fejlesztve viszi tovább a biznicmodellt. Ráadásul ők a konzolon is hajlamosak nyerészkedni már a löncs napjától, nem T+3 év után.
-
edward2
addikt
Szerintem tévedsz. Egy casual 2 gyerekes európai családban nincs csak úgy pénz ilyenekre és hidd el amikor majd azt látják hogy 1 berendezéssel 10 legyet lehet lecsapni nem fognak nagyon keresgélni.
Na mind1 nekem ez a megérzésem ha pedig ps4 meg x720 kijön valaha megint valami gigászi áron az tényleg a mai gazdasági helyzetben semmilyen piacot nem fog meghódítani..
#39: Kösz a te véleményed is idefoglalnám.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
"Egyébként sok helyen van második TV vagy PC monitor, amire át lehet kötni addig a cuccot, vagy apu is nézheti a meccset a gépen, hiszen ha máshogy nem, vesz olcsón egy USB-s DVB-T tunert."
Adott egy család Vérpistikével és Egyszerűapukával©. Egyszerűapuka© 5 órakor meccset akar nézni TV-ben. Vérpistike azonban ott ül a kényelmes fotelben a nagy 0% THM-es plazma TV előtt. Látva ezt Egyszerűapuka© fogja magát és:
Lemegy a számítógépes bótba vesz egy USB-s TV tunert, majd rául a pilleszékre a 15"-os monitor elé, és ott kuporogva először belövi a TV tunert, ami vagy menni fog neki, vagy nem, és megnézi ott a meccset?
VAGY
Kizavarja Vérpistikét a szobából.tl;dr:
A Wii U által megcélzott családok az USB-s DVB-t tunerre azt hiszik valami újabb spanyol zöldség által terjesztett betegség. És mivel a kábelek az asztal alatt / szerkény mögött vannak elvíve, hülye lesz bármit is átdugni.
Tehát nekik újdonság, és egy létező probléma megoldását jelenti a Wii U. -
geezer
aktív tag
Tényleg "borzalmasan erős" hardver lehet az, ami "akár" FullHD-ban is nyomhatja a sok szép játékot, de azért 'biztos ami biztos' a legtöbbet mégiscsak 720p-ben fogja... Módosított HD4000-es kártya! Eldurranok!
Az én gépem (PC) most lesz 2 éves, és már akkor sem volt csúcs, inkább normális ár-érték arányú. E5200 3.3GHz, HD4890, 4 Giga RAM. Nem játszom 1080 alatt.
Ha jól értem, ez a konzol most épp eléri a gépem szintjét (talán...), és ez számít izomgépnek. Hát, a konzolok között, lehet.
Na most, ha az ilyen sz@rokra fognak a játékkészítők gyártani, a PC ipart pedig továbbra is hanyagolják, és csak portolják a játékokat, akkor ismét pár évig be lesz húzva a kézifék.SzVSz. Magánvélemény.
-
big-J
őstag
a tökélyt LY-nal írják .....
-
D.Orion
veterán
Én ezt fel is írtam a must have listára. Amint megjelenik megyek is érte. Ez eszméletlen.
-
Sundesz
őstag
De most a Vita és a PS3 is adott és nem titok, hogy erős closs-platform támogatása lesz a gépnek. Tehát ez csak programozáson múlik innentől kezdve, mert már a PSP-vel is irányíthattam a PS3 menüjét - filmeket, zenéket, képeket nézhettem rajta, sőt volt olyan játék, amit lehetett játszani is így.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
zörbi
csendes tag
Ha kompatibilis a jelenlegi Wii kontrollerrel és játékokkal az nagy zsírság volna. Nem fogok rohanni hogy lecseréljem a Wii-met de ha majd egyszer mégis megteszem az jó dolog ha futnak a régi játékok és ahelyett hogy ismét kell vegyek egy második kontrollert, már van 3 is. Viszont ez a képernyős kontroller nem tudom mire lesz jó, azt tuti nem fogod meg úgy mint egy pingpongütőt
-
td
senior tag
Lesznek külön játékok vagy alkalmazások csak a kontrollerre?
Egyébként sok helyen van második TV vagy PC monitor, amire át lehet kötni addig a cuccot, vagy apu is nézheti a meccset a gépen, hiszen ha máshogy nem, vesz olcsón egy USB-s DVB-T tunert.
A PC-ket lehet, hogy amúgy is le fogja váltani a tablet, és azért nem olyan egetverően drága, hogy ne léphessék meg külön egy konzol - és tipikusan úgyszintén egy PC - mellett (pláne, ha már eleve konzolra tudnak költeni, akkor a tablet sem okoz feltétlenül gondot, meg ugye "most kamatmentesen!", "0% THM-el!").
Amúgy persze, aki már költött eddig is Wii-re, az akkor jár jól, ha ebbe az irányba újít, és azért ez egy elég komoly bázis. Ők nemcsak praktikussági okokból, hanem rajongásuk okán is ilyet vennének, mert gondolom, többnyire erről van szó esetükben (lehetnek persze srácok, akik ajándékba kapták, de nem jött be nekik).
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
És már a reklám is kész.
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Sundesz
őstag
Kontrollert nem lehet külön venni, csak egyben a géppel. [link]
Amúgy komolyan azt hiszi valaki, hogy olcsóbb lesz mint most egy X360 vagy PS3?
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
zsigus
őstag
válasz
Cathfaern #20 üzenetére
"Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg az egész Wii U olcsóbb lesz, mint a Vita önmagában."
Erre én nem fogadnék a helyedben.
Egyrészt a Vita addig már rég kinn lesz, ha a jövő év végén jön a Wii U, ahogy ígérték. Másrészt a Nintendót sem kell félteni ha árazásról van szó. -
Sundesz
őstag
válasz
Cathfaern #20 üzenetére
Persze, Sony-nál csak opcionálisan lehetne - ahogy a Move és a Kinect is az. De pl. a nagygépes játékot játszani a kontrolleren miközben asszony szappant néz a TV-ben, simán lehetne. A PSP-ben is volt egy Remote Play funkció...
Biztos nem lesz olcsóbb a Wii U, elég komoly hardver van benne és maga az irányító is megér egy misét.
Hörcsög Powa'
-
td
senior tag
Én is.
"a Sony és a Microsoft is tökéjre fejlesztette"
Amúgy ahogy más is írta, szerintem is erőltetett már egy kicsit ez az új kijelző. Egy újabb cucc, ami csak fogyaszt. A legtöbbször pedig nem is lesz valszeg komolyan kihasználva, így "feleslegesen" drágítja a bulit. De gondolom, ha egy ilyet adnak majd a gép mellé, akkor az még nem lesz vészes ebből a szempontból, a régi fajta kontrollerek pedig használhatóak továbbra is mellette.
Multiplayerben érdekes lehet, hogy valaki nem a TV-n játszik. Ez a megoldás mondjuk a telekommunikáció világára emlékeztet: láttam olyan koncepcióról videót, ahol az asztali eszközön streamelt műsort vagy videotelefonálást lehet átvenni mobillal, és folytatni "on-the-go".
-
Cathfaern
nagyúr
Nem, a Sony nem tudja ezt megcsinálni a Vita-val. Amennyiben hasonló utat követ a Nintendo, mint a Wii esetén (és hülye lenne máshogy csinálni), akkor ezzel a kontrellerrel alapból rendelkezni fog a gép. Ami azt jelenti, hogy ha egy fejlesztő programot ír rá, akkor 100%-ig biztos lehet benne, hogy ez a technológia rendelkezésre áll, tehát az egész játékot alapjaiból építheti rá, nem kell korlátokat és szükségmegoldásokat beletenni azért, hogy nélküle is lehessen játszani. Ezt a Sony nem tudja biztosítani, mivel két külön gépről van szó, tehát ha valaki fejleszt ezt kihasználó programot, az többé-kevésbé megmarad azon a szinten, hogy "hát ilyet is tudunk". Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg az egész Wii U olcsóbb lesz, mint a Vita önmagában.
Megjegyzem nem értem miért nem Wuu nevet adtak neki
-
DeFranco
nagyúr
Én meg tudom a PI értékét 428 számjegyig ha akarom... de most nem akarom.
re: szerik: a sony megcsinálhatná ha akarná de neki nem szokása generációk között kompatibilis kontrollereket, és visszafele kompatibilis konzolokat gyártani, bár megtehetné ha akarná. Szvsz. a sony most leginkább nem akar csődbe menni, és/vagy egy körből kimaradni úgy en-bloc a konzolok terén...
[ Szerkesztve ]
-
Harlek
tag
Ötletes a megvalósítás, de mintha azt olvastam volna, hogy a Sony is valami hasonló kontrollerrel akar előállni. Ettől függetlenül tetszik a WiiU, sőt, kimondottan örülök, hogy a játékfelhozatal nyitott a felnőtt közönség felé is.
-
az teljesen mind1 ma már hogy erősebb vagy gyengébb hardver , ha a játék multiplatform, de ez a gép a saját fejlesztésekbe odab@sz majd mindennek. nagyon isteni és megint sikerült valami olyan fergeteges újdonságot lerakni ami eladja a konzolt és a jövőbe mutat . na ez a fejlődés. nagyon szuper kis gép hihetetlen ötletekkel, már nagyon várom . tuti vevő leszek rá!
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
manoarc
senior tag
Ha a tech demo - t elosztom 2-vel még úgy is jó a grafikai képessége.
{。^◕‿◕^。}
-
Sirpi
senior tag
Érdekesek az újdonságok, de az kicsit aggasztó számomra, hogy az utolsó videóban egy kivételével csak hentelős játékok vannak... Ennyire talán nem kellene eltolódnia a jelenlegi egyensúlynak.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
zsigus
őstag
Hardcore exkluzív játékok terén még mindig le vannak maradva a Nintendóék, leginkább a Sony-tól (az MS mostani felhozatala [saját véleményem szerint] a Gears Of War 3-at kivéve elég gyenge.). És pedig korábban azt nyilatkozták, hogy ezzel akarják visszacsábítani a hardcore réteget.
Szép dolog a FullHD csak éppen Mario-nak felesleges.
Egyébként ne értsetek félre nekem is tetszik sőt ha visszafelé kompatibilis a Wii-vel (márpedig igen) akkor én is elgondolkozom majd rajta, de a jelenlegi mellé csak.
Szép és jó, hogy sok külső fejlesztővel tárgyalnak, de ahhoz, hogy elcsábítsák a konkurenciától a játékosokat az nem lesz elég.Egyébként kíváncsi leszek, hogy mennyivel lesz szebb majd egy játék rajta mint PS3-on/Xbox360-on, gyanítom, hogy nem sokkal. A PS3 is erősebb, de a multiplatform címek ugyanolyanok mint boxon.
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Gondolkoztam tegnap óta és azért van benne potenciál. Eladásban talán ott hozhatnak nagyot egy családon, hogy ha árban drágább is lesz mint legtöbb konzol de csomó dolog megspórolható.
Lássuk:
-gyerek sír egy kézi konzolért? = Wii U
-gyerek sír egy tabletért? = Wii U
-gyerek sír egy otthoni konzolért? = Wii U
-mindez kompatibilis a család által már megvett Wiivel (+Wii fit) közben férj nézegetheti foci meccset ilyenek...? = Wii U
Tehát én ezt a részét emelném inkább ki. Akinek volt eddig Wiije az gazdasági okokból tuti erre fog szavazni
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
Most megnéztem a két videót is. ENGEM MEGVETTEK KILÓRA VELE.
CSak legyen normális támogatása a gépnek és ne ragadjanak meg ezeken a gyermeteg grafikai játékoknál. Mert ez már nem az a konzol amin ennek a gagyi wiisportnak kell, hogy futkorászon, meg az ott van és tud is rajta menni, ha nagyon kell..
Ha a fejlesztők foglalkoznak vele akkor tuti az anyagi siker is!
Remélem pl lesz hozzá logitech támogatás, legalább kormányok terén, és ez a kiskijelzős vezérlő meg lehet a fordulatszámmérő sebeség mérő minimap stb stb... a tv-n meg maga a játék minden sallang nélkül.[ Szerkesztve ]
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Xpredi01
tag
Szerintem gyenge, én kicsit erőltetettnek érzem, hogy ezt kontrollernek szánják. Kézi konzolnak, meg mindenesnek lehetne érdekes, ha nem lenne ennyire böte.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
asszem ezzel minden tekintetben odab@sztak rendesen nintendóék a m$ & sony duónak... alig, hogy utolérték a wii-t a mozgásérzékelős móka terén, ők megint egy utcahosszal ellépnek... ejj... és a hw sem kutya alatta... meg csomó olyan plusz funkció, amik eladják az eszközt
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Enton
addikt
a Wii U hardvere számottevően erősebb mindkét konkurens konzolnál.
Ez a nem mindegy. mégha várható is volt. Egy ilyenre lehet hogy majd benevezek, a sima wii eddig nem fogott meg, de ez már hogy nem külön fognak rá feejleszteni hardveres gyenussága miatt már teljesen jó hír.
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
kerelo
aktív tag
A Nintendo megint megcsinálta
Ez is forradalmi,és hasznos újjítás
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
zsigus
őstag
"és máig a legnagyobb példányszámban értékesített asztali konzol"
Ezzel azért vitatkoznék.
Ha jól tudom akkor a PS2-ből kétszer annyit adtak el, mint amit eddig Wii-ből.
Viszont a jelenlegi konzolgenerációból tényleg a legkelendőbb. -
KYZRR
őstag
Ember..
Még mindig csak HD4000 szériát pakolnak a konzolokba?
Már lassan itt van a HD7000 series... Jó mondjuk konzolnál teljesen más az API
De akkoris..... :/You can only die once, make sure it is worth it...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A japán cég újra innovatív volt, és ezúttal a hardver is pokolian erős.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget