- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Nem igazán tetszik.
-
RumiTT
tag
Szerintem annyira felesleges ez a kijezlobe epitett ujjlenyomat, meg minel nagyobb kijelzo%. Applenrk meg kellene tartania a gombot lenn, oldalt a kavat felere csokkenteni, de csak addig! Viszont a fenti reszbol faragnia kellene a 2/3 -at. Szerintem az lenne a legjobb. Kicsit megtolni 0.3mm-el a vastagsagot a nagyobb akku miatt es imadnam is!
-
borand
aktív tag
https://static9.edstatic.net/product_images/1280x1280/resize/idol-4-gold-front_bx77us30.jpg?v=1
Én a linken elérhető Idol 4 designt erőltetném. Üveg rész kijelző, a hangszóróknál meg a szenzorok. Amúgy is rohadt szép és egyedi az Alcatel telója a mai felhozatalban, de így még jobban kitűnhetne.
-
somogyib
őstag
A biztonságnak ehhez semmi köze, hiszen levédheted csak jelszóval vagy pin-nel is a telefont. Az ujjlenyomat csak az szolgálja, hogy ne kelljen bepötyögnöd ezeket. Tehát csak kényelmi funkció.
Sőt nem is nyújt nagyobb biztonságot, mivel az ujjlenyomattal - a jelszó és pin mellett - már egyel több belépési azonosítód van (bár a tárolásáról nincsenek mélyebb ismereteim).
-
kovabor
tag
Hat a video alapjan akar meg nem is letezhet, de nem hinnem, hogy benyomnak egy kamut... Amugy en semmi ertelmet nem latom, ez megint olyan ujitas(ok), ami miatt feleslegesen draga, felesleges telefonokat gyarthatnak... Ertem itt, oke: kenyelem, meg biztonsag, de egy mezei felhasznalonak epp oly felesleges, mint az iris, meg 4k mobil, meg i...
-
somogyib
őstag
válasz
guriga1234 #18 üzenetére
ITT van a Youtube-on.
A hírhez:
Az eddigi hírek alapján én úgy értelmeztem, hogy technikailag meg tudják valósítani, csak a tömeggyártás nem megoldott. Na most egy 4 mádosperces videóból az derül ki, hogy a Vivo képes ennek a tömeggyártására?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
guriga1234 #15 üzenetére
Esetleg így: [link]
Valóban lassabb, de működik. Meglátjuk, hogy milyen lesz, mire tömeggyártásba kerül...
-
NemProfi
tag
válasz
guriga1234 #15 üzenetére
Nincs külön elérési út. Ez az oldal olyasmi mint valami közösségi oldal vagy hasonló. Ez pedig egy poszt az oldalon amiben valóban kriksz kraksz írás van és a videó. Hozzászólások, stb. Mint mikor facebookon felraksz egy videót kb. Nem tudom mi a hiba nálad. Én telefonon nézem chrome böngészővel és minden ok.
-
törölt tag
"Egy most közzétett videó alapjén nem kizárt"
-
slimshady
senior tag
válasz
LurkerSheik #12 üzenetére
Gyanítom viccnek szánta... bár tényleg a kijelző alatt volt. Nézőpont kérdése.
-
-
roka.32
csendes tag
Az oké, hogy nem volt valami működő képes, de a samsung galaxy s5ben nem volt kijelző alatt ujjlenyomat olvasó?
csak nem értem ezt a nagy hypeot most emiatt. Nyilván praktikus lesz és idén már benne lesz a telefonokban, de már láttunk ilyet nem? Vagy az valami szemfényvesztés volt?
-
unskillful
aktív tag
Volt már hasonló működő megoldás.
https://youtu.be/Fjsd6Gz0GnY
-
dilajoska1
őstag
Az is lehet hogy kamu az egész!
-
NemProfi
tag
válasz
guriga1234 #6 üzenetére
[link]
Pedig működik, ott van. -
guriga1234
addikt
A megadott linken én nem látok olyan videót.
-
Juhaszatti
addikt
Akkor már csak az kell hogy kiforrott technológiát kapjunk, megfelelő hatásfokkal működjön és ne adja meg magát idő előtt
-
NemProfi
tag
Amit a videón látni az elég lassúcska feloldás még.
-
daninet
veterán
Akkor már csak a hangszóró, előlapi kamera és a szenzorok vannak hátra
Ebből a kamerát látom nehezen kivitelezhetőnek. Hangszóró elférne valami apró lyukakkal a felső sötét állapotsáv vonalában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged