- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
válasz
Rothmanakos #28 üzenetére
Az ilyen szintű anomáliákért nagyban felelős a fő energiaellátó egység hibája.
Logikusan végig gondolva;
A processzor skálázása függ a beeső feszültségtől amit a PWM igazol vissza, és ha ez össze-vissza ingadozik, mert a cella már nem stabil, azon felül, hogy a kapacitása is megcsappant, összezavarja a rendszert illetve így is úgy is fél gőzzel megy a processzor mert nem képes kiszolgálni az akkumulátor és nem engedi a processzort konstans magasabb szorzókra/fogyasztásra skálázni.Anno ugyan ez volt a tabletemmel is (S8.4) csak ott még a kijelző is villódzott, csíkozott random, nagyobb számítást igénylő dolgok indításánál mert az AMOLED kijelző gyújtófeszültsége alá is tudott modulálni PWM, illetve ezt követte a random újraindulás is, de mindez akár megvolt 50% töltöttség alatt, vagy csak ha felrántottam a fényerőt.
Akku csere után újra szaladt a rendszer és minden jó volt.
Azt tanácsolom, hogy vadássz valami közepesen olcsó akkut a neten és cseréld ki magad mert játszókönnyedségű.
Azt nem tudom, hogy neked mik a tapasztalataid, de ha már fele annyinak érzed az üzemidőt mint volt, már megéri a dolog, mert pár ezer forintos tétel.
-
Krisztianson
tag
válasz
Rothmanakos #4 üzenetére
Mai napig a Z1-et használom gond nélkül 😁
Igaz nemrég vettem bele új akksit meg 1 éve új hangszórót, de amúgy még mindig kiszolgál. -
KFORboy
senior tag
válasz
Rothmanakos #16 üzenetére
Akkumulátor csere...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Rothmanakos #17 üzenetére
Ez egy nagyon zsír kép.... vagyis telo!
-
judas13
veterán
válasz
Rothmanakos #17 üzenetére
És csak a felső eltüntethető egyedül!
-
RRamstein
tag
válasz
Rothmanakos #4 üzenetére
Mi volt vele a gond?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Rothmanakos #4 üzenetére
Én nem bírnám ki 4 évig 1 telefon mellett.
Amúgy is 2 telefont futtatok egyszerre,a régebbit 1-2 évente cserélve. A túl drágákat nem vesszem azokon sokat lehet bukni.
-
kop8
őstag
válasz
Rothmanakos #3 üzenetére
Én is várom
Lesz végre valami ujdonság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest