- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
neoforce
aktív tag
válasz
Bathorypeter #68 üzenetére
Videó tekintetében nem lehet megfogni az IOSt. Nem feltétlenül a minőségre gondolok csak hanem maga a kamera szoftver is vitathatatlanúl jobb, ezt el kell ismerni.
[ Szerkesztve ]
-
Bathorypeter
tag
Detto.Ugyanigy gondolkodom.Én is összehasonlitottam a mostani telefonommal,nem lenne értelme váltsak.Sajnos amekkora Xiaomi mániás voltam,nem érzem azt,hogy ennyiért nekem jó választás lenne.Sokat videózom 4K 60 fps-el,nem voltam elájulva a 12 pro videós képességétöl.Fotozásban megálja a helyét.Marad a mostani 13
Ja az akku idő se lehet valami izmos,10 perc alatt 12 százalékot meritettem.Lehet be volt valami ragadva,nem tudom,de nekem kicsit soknak tűnik.Volt benne kamerázás,kis COD a melegedést vizsgálva.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
Tegnap kicsit megnyomkodtam a 12-t és a 12 Pro-t is. Rendben össze van rakva, jó kézbevenni. Kijelző szép, bár fényerőt én kicsit kevésnek találtam. Hangja Harman Kardon ide, vagy oda, egyáltalán nem kiemelkedő, mély alig, max hangerő sem túl acélos (tudom telefon, de vannak jobbak). Nekem sikerült egy-két röccenést is előidéznem, bízzunk benne, hogy kezdeti gyerekbetegség.
Nagyon jó telefonok, de én személy szerint 340k-ért nem Xiaomi-ban gondolkodnék. 450k-ért meg pláne.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Aryon87
félisten
válasz
LosBlancosRM #65 üzenetére
Lehet. De egyelore meg nem erzem hogy akarom
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Smiro
senior tag
Semmi politika nincs benne, csupán annyit írtam, hogy a Putyinos bögrék, kitűzők ára is csökkent, és ehhez vontam párhuzamot, mint másik "zászlós hajó" ilyen paraméterekkel és árral történő gyors érték csökkenése. Mondjuk úgy, bukása. De rossz az, aki rosszra gondol. Egyébként nem vagyok akadémikus és Kossuth díjas sem, azt hittem, egyszerű megérteni, mert kb. mint a faék, amit írtam. De hagyjuk is.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #59 üzenetére
Abban biztos vagyok.. 550-600k. Az megint rövid pályafutású lesz itthon. A trió, az talán tovább kitart. Talán.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Nem hittem volna , hogy egyszer eljön azaz idő mikor a Xiaomi drágább lesz mint az Apple .
Hol van már az mikor a Mi6 árával és tudásával hódított ..A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Smiro
senior tag
Na, most kell jól megjegyezni az árát, mert a Putyin képek mellett ez is zuhanni fog hamarosan. Ennek a "zászlóhajónak" lesz a legnagyobb az árvesztesége az újhoz képest. Szerintem.
-
Csak ne hirdess a topicban.
A zugGSM mindig izgalmas...
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
ujvendeg
tag
Robeek kolléga! Üdv. Ha óhajtja itt vagy privátban küldöm legalább 5-6 ismert vagy kevésbé ismert, de remek munkát végző webáruház nevét, ahol a 2022 január elején piacra dobott Samsung Galaxy S21 FE - immár One UI 4.1-es kezelőfelülettel (számos új funkcióval), persze Android 12-vel - 175-177 ezer forintért kapható: két év jótállás, az Android 16-os ígérete...Kiváltképp a frissítése óta nem is érdemes összehasonlítani a Xiaomi-val, minthogy több - külhoni szaklapban is írtak erről - vélemény szerint ezúttal az FE-verzió jobb az "ősapánál", az S21-nél, s annyi még hadd férjen ide: 155 ezerért a szükséges tartozékokkal kiegészítve én is hirdetek e lapokon egy 0 perces példányt, tehát nem tudom, honnan az ár-információja? Csak helyesbíteni szerettem volna.
-
janeszgol
félisten
A Pixel? Gyakorlatilag egy Pixel szériát nem tudok mondani, ami ne lett volna sz-r.
A telefonok összeszerelési minősége jobb lett az évekkel (persze akad kivétel, lásd Pixel például, vagy a mostani melegedéses probléma), de szoftveresen egyre rosszabbak.
És egyre drágábbak.[ Szerkesztve ]
-
szkaroly
senior tag
Pixel széria szoftveres vesszőfutása a premier óta már több cikkben témázva volt.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Nem akarom a Xiaomi-t védeni, de ha bugos rendszerről van szó a többi gyártó sem akar lemaradni én úgy látom. iOS 15 megjelenésekor szintén egy bughalmaz volt és még most is vannak gondok, lásd egy tegnapi hír [link] . Olvasgattam a Nord 2 topikját, ott se voltak páran túlságosan elégedettek.
Poco F6
-
Noukoum
veterán
válasz
Bálint941121 #40 üzenetére
Realme letisztultabb, Xiaomi személyre szabhatóbb, funkciókban gazdagabb. Maga a rendszer erősen szubjektív kinek melyik fekszik jobban. Ki kell próbálni.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
törölt tag
Jó poén,így április 1‑én...kár,h nem az...
[ Szerkesztve ]
-
Bálint941121
tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem a realme az jobb szoftveres terén mint a xiaomi? Meg egyik se volt nekem..de most tervezek áprilisában telefont venni esetleg valaki ha tudna ajánlani valami jót max 200-240 ig de ez már a plafon inkább olcsóbban szeretném kifogni.
-
atis78
tag
Tudom hogy Magyarorszagon nem forgalmazzak hivatalosan de ezekhez kepest a Pixel 6 szeria mar szinte viccesen olcso. Es szoftveresen eg es fold.....
-
NemMo
őstag
Nagyon elgurult a gyógyszer xiaomi-nál. Ennyi pénzért szerintem sokan inkább iphone-t vesz. 425 ezer i13 pro és ez tényleg csúcs szemben a xiaomi 12 pro-val
-
-
Akinek ez sok, az mindenképp vegyen iPhonet, érdemes kipróbálni.
Aki olcsóbban akar telefont, annak meg Realme, vagy Poco.
A jelentős dragulasok mellett en 150-170 ezerig nyitom a pénztárcát, annál tovabb nyitva sem kapok annyival többet egy gyártónál sem.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
bear_
aktív tag
Felraktám a csáomit a polcra aztán azt hiszi magáról, hogy almakompót.
Azzal a gyenge supporttal amit kínálnak nehéz lesz prémium termékként árulni ezeket a telefonokat.
-
Noukoum
veterán
válasz
Bathorypeter #21 üzenetére
Iphone 13 pro max, s22 ultra sem olcsóbb.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
roli543
őstag
Tech2 Laci csinált videót a 12Prorol... nevetséges, nincs IP védelem, és a kamerában is vannak kompromisszumok... le kellene szállni a magas lóról kedves Xiaomi!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
joey04
titán
után? már tavaly is drágább volt mint a samsung vagy az iphone. 530k volt a hivatalos ára a 11 ultrának. most is 465k a 13pm, és 490 az s22 ultra induló ára. itt meg a sima pro alig olcsóbb.
és most tegyük félre az egyéni preferenciát, hogy ios vs android, vagy one ui vs miui stb. ezek hárman dominálnak manapaság, ezeket kell öszemérni, és extrém módon a xiaomi a legdrágább.
[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
-
Aryon87
félisten
-
haiduo82
aktív tag
Egész egyszerűen ez pusztítóan drága. Én már a 11T-m 200.000-es árát is sokalltam még az ajándék tripod ellenére is. Mentségére szóljon, hogy azóta is imádom. Korábban volt Mi A2 és Mi 9T Pro is, mindegyik Xiaomit szerettem. De ezekre az árakra nincs magyarázat, ha ez így megy tovább a 11T az utolsó Xiaomim. Ennyiért úgy vennék inkább Iphone-t mint a huzat (pláne, hogy már szívesen kipróbálnám).
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
-
aujjobba
addikt
Adnak hozza egy 90ezer forintos orat is.
Persze limitalt ideig, keszlet erejeig, de siman lehet ora nelkul majd olcsobban is meg lehet kapni. -
bollokcs80
Korrektor
Értem én hogy Covid, háború meg chiphiány, de ez azért már kicsit erős....
B.Cs.
-
Aryon87
félisten
Pedig még így sem olyan drága, mint amire én lőttem be őket. Csak a Pro-t 500 ezer felett "vártam".. Sebaj, fél év múlva már kellemesebb áruk lesz.
Egy biztos: eljutottunk oda, hogy vagy közép, középfelső kategóriásat kell venni, vagy az előző évi csúcsot.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ipse89
tag
"Xiaomi 12X is megérkezett: 8/128 GB-os változatban 269 990 forintért szerezhető be"
Ez most csak ugye április elsejei tréfa?Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még szerencse, hogy vannak a kínai cégek, akik megfizethető termékeket és árversenyt hoznak a piacra
-
mjani1172
addikt
Ilyenkor általában megjelenik, hogy 1perc alatt eladtak 20 milliót.
Jó lenne most látni ezeket, hogy kint még most is széttépik e ezért az árért.
Tényleg kíváncsi lennék. -
Brndtt00
tag
Akkor a Xiaomi tényleg eljut oda, hogy szeretnének az abszolút high end-ben versenyezni, minden más budget kategóriának meg marad a (szintén dráguló) Redmi és Pocok
...Számomra (szerintem sok más embernek is) a varázsa A Xiaomi-nak az volt, hogy jó hardver de a konkurencia ára alatt, ami miatt vagy elnéztem a MIUI hülyeségeit, vagy romoltam.
De így, objektíven nézve, nem tudom miért vennem ezty egy Samsung/Apple helyett akár.
Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
RobeeK
tag
Nemrég hogy le lett húzva a Samsung S21 FE. Aztán ott tartunk, hogy a Xiaomi-hoz képest jobb ár-érték arányban. Árban kb ugyanitt van, csak épp IP68 védelemmel, tele-vel, valamivel jobb üzemidővel (8/256-ot nemrég még 300e-ért láttam, most rákerestve 340e-ért találtam a Samsung bboltban). Ha onnan nézzük, lassan az iPhone ár-érték bajnok kategória lesz ezekhez képest, amit azért nem gondoltam volna pár éve.
-
janes1976
őstag
Poén az árazás, ennyiért már inkább szifont vesz az ember!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Sragi
őstag
Mi9t Pro volt az első és utolsó Xiaomi készülékem ,ezt már egy ideje eldöntöttem, de ez az árazás még inkább meggyőzött
(tudom ez a felső kategória stb,de nevetséges )
-
Curtain
senior tag
Mennek a samsung után árazásban szépen.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
válasz
Donki Hóte #2 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
janeszgol
félisten
Húha. Meglepő árak. Én még a 12X-et is drágának tartom.
-
Örni
senior tag
A pillanat mikor a Xiaomi tulaj inkább Iphone-t vesz...
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Tegyen már be valaki egy háton fekve sírva röhögős szmájlit, mert éppen most nem találok ilyet...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
GreatL
őstag
Melegedős, méregdrága telefonok... annyit nem használom őket. Inkább viszem majd a fényképezőgépet több helyre, a telefontémát meg ejtem.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 12 Pro ára a félmilliót súrolja, pedig még itt sincs az Ultra. Az új fülesek ára is megvan.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest