Javítja a gyors lemerülést okozó hibát az iOS 15.4.1

Elérhető az iOS és iPadOS 15 által támogatott Apple eszközökre a frissítés, érdemes letölteni.

Március utolsó napján kiküldte az Apple az iOS 15.4.1-et és az iPadOS 15.4.1-et, melyek az első javítócsomagok az iOS 15.4 két héttel ezelőtti megjelenése óta. Az iOS 15.4 sok felhasználónál gyorsabb merülést eredményezett, ezt a hibát javítja az új verzió. Emellett rendbe hozza azt, hogy a Braille-eszközök nem feltétlenül reagáltak a szövegben való navigálás közben vagy jelzés megjelenítése alatt, illetve a Made for iPhone hallókészülékek kapcsolati stabilitását is javítja, állítólag a harmadik féltől származó alkalmazások használata során ezentúl nem kellene megszakadnia a hallókészülék és a telefon kapcsolatának.

Hirdetés

iOS 15.4.1iOS 15.4.1 iOS 15.4.1 (forrás: Mobilaréna) [+]

A szoftverfrissítés telefonon megjelenő részletezése nem írja ugyan, de az Apple oldala szerint a 15.4.1-es verzió javít egy olyan problémát is, mely lehetővé tehette korábban egy alkalmazás számára, hogy kerneljogokkal futtasson tetszőleges kódokat. A frissítés elérhető iPhone 6S-re és az újabb telefonokra, az összes iPad Próra, az iPad Air 2-re és újabbakra, az iPad Mini 4-re és újabbakra, az iPad 5-re és újabbakra, valamint az iPod Touch 7-re.

Az Apple Watchra időközben megérkezett a watchOS 8.5.1 is, írja a MacRumors. A watchOS új frissítése szintén javíthat egyes órákon tapasztalt töltési és merülési problémákon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés