- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Tehát akkor nem kell olyanra számítani, mint a konzol piacon. Maximum "Lara hajának esése" nem olyan szép pl. az Nvidia gépen, mint az AMD-én....
De gondolom az ARM-es "alaplap" is pc felépítésű lesz? Tehát Sata portokkal, USB portokkal.... stb.
Olyan hirtelen röppent fel ez a hír, és fura, hogy csak érintőleg van megemlítve az ARM, amikor elég fontos alap pillére a Maxwellnek, nem?
(#20) Abu85 Kezdem kapizsgálni! Köszi az útba igazítást! Beszéltünk már erről sokat, mégis olyan új terület, hogy az ember várja is, meg egy picit tart is tőle, mert nem az eddig megszokott irány. (nekem nem volt konzolom, csak pc-m)
A Kaveriről sem lehet mindent 100%-osan tudni, ahogy olvasom a hozzá fűződő híreket, fórumokat,
most meg felüti a fejét az ARM, mint új PC-s rendszer (tudom már régóta mobil vonalon jelen van, nem is rosszul). Na erről meg aztán végképp semmi infó, azon kívűl, hogy muszáj megszületnie nem sokára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest