Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • raveinT

  tag

  válasz guni #12 üzenetére

  A gyártók általában x db (1-3) verziófrissités erejéig határozzák meg a támogatást, utána már jellemzően csak biztonsági frissítést adnak, vagy azt sem.

  Ha pl. minden második évben jönne csak verziófrissités, akkor egy olyan készülék amihez 3 főverzió frissítés van garantálva, 3 év helyett kapásból 6 évre szóló támogatást kapna.

  Amit többen is írtak, nem magával a főverzió frissítéssel van a baj, hanem hogy gyakran úgy tűnik, csak azért adnak ki újat, mert "muszáj" évente felmutatniuk valamit. Holott gyakorlatilag az a12 és az a13 ha összegyúrod, adna ki talán egy tényleges főverzió váltással elvárható új feature pakkot.

 • Pinyo16689

  aktív tag

  válasz guni #12 üzenetére

  Természetesen nem is veszek, különben nem írtam volna. :) De ha jól megnézed, nem csak az op rendszerekben, a készülékekben sincs túl nagy fejlődés, max papíron. Az emberek 98 százaléka semmi extra dologra nem használja a telefonját, számukra a 6 vagy 4 nm-es gyártási technológia nem mondd semmit, és a használat során észre sem veszik ezt a fejlesztést. Az utóbbi évek legjelentősebb érdemi fejlesztése, ami a felhasználók számára igazi jelentőséggel bírt, sztem a képfrissítés megnövelése volt az amoled paneleken. Szóval sokszor ugyanazt a telefont kiadni minimális reszeléssel évente, hát, nem tudom... Szinte mindig azt olvasni,hogy nem éri meg az elődmodellt lecserélni, mert alig változott valami. Így lehet, hogy a 2 éves modellciklus még indokoltabb lenne. És akkor lehetne érdemi változásokat tapasztalni.

Új hozzászólás Aktív témák