- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
válasz
easy...rider #77 üzenetére
Pont nem lehúzás mivel nem vagy köteles a proci mellé megvenni. Megveheted ha akarod. Mondjuk ha Európa nyugati felén élnék és 1500-2000 eurós fizetésből "tengődnék" hónapról hónapra lehet, hogy megvenném a proci mellé ezt a szolgáltatást holott tisztában vagyok vele, hogy semmi értelme nincs. Itthon esetleg eladáskor jól jöhet, hogy gyártói garancia is van a cuccra a kisker gari mellett. Én sajnos jártam már úgy videokártyával, hogy nem tudtam legariztatni mert időközben megszűnt az a dzsunka kisbolt ahol vettem. Na például ilyen esetekre ez az extra garancia nagyon jól jön, és azért itt most nem kétforintos procikról van szó. Ha elhalálozik a procid de időközben bedőlt a bolt ahol megvetted akkor szopás van, dobhatod a kukába. Se pénz se cpu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest