- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
De még mindig 4magról beszélsz, mikor én 8magról írtam... A RK3288 4magos még mindig. 8 mag nincs in-order magok nélkül, mert túl magas lenne a fogyasztása.
Biztos tök jó csak nagyobb TDP-vel rendelkezik mind néhány Intel CPU(nem Atom), nem tudom hogy miért is olyan jó egy folyamatosan túlmelegedő SoC? (Nyugodtan olvass utána a valós beszámolóknak, még Box-okban is túlmelegedik aktív hűtés nélkül.) Az Amlogic S8xx A9-ese sokkal jobb választás, ezen a téren.
-
vicze
félisten
Aha csak pl. egyrészt azokban a 8 magosokban is bizony in-order magok kellenek, a energia hatékonyához, illetve míg egy A15 vagy A57 3 utas addig a Denver 7, szóval a teljesítményben, csak a 4magos A57-tel nem tudja felvenni a versenyt, de ha jön a 20nm akkor a Denverből is jöhet a 4magos.
A fogyasztásra nagyon kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő