Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LurkerSheik #15 üzenetére
Az autós újságírók meg az élet császárai.
-
Chanel
tag
szeretem a toshibát.jó notikat csinál.
-
szente
addikt
ha esetleg még erre jársz:
nem tudod mennyi ott egy karika,ezekkel a gépsárkányokkal?amikor arra járok mindíg csak az álló gépeket látom,sehol egy lélek....
egyébként,ha valaki arra jár,tudok egy jó helyet:
ha várpalota felől jöttök, a tankok után az első lehetőségnél forduljatok el balra,az út végén ott lesz a régi bánya iroda épülete.a beton kerítésen elég "durva" dolgok vannak kiírva.meg jól néz ki ott az egész hely.
-
lapa
veterán
nem tudom nem benyögni, hogy nekem a GSP55-ös képhez megszólalásig hasonló flessem volt most hétvégén, csak ezek a kapaszkodó emberek nem voltak a kocsi tetején, meg kicsit magasabbra csapott a víz kétoldalt.
btw az igazi élmény utána átadni a kulcsot a bevásárolni induló gazdasszonynak "nem tudom hol lett ilyen" megjegyzéssel.
-
hakosh
tag
"Tankvezetéssel ünnepeltük az évfordulót."
Most mi van ebben? Azt hittem manapság ez már alap
-
JoeYi
őstag
én simán beraktalak volna titeket a szalag mellé SMD alkatrészeket forrasztani, hogy megértsétek mekkorát fejlődött a toshiba technológia 25 év alatt
Így legalább az ünneplés is hasznosan telt volna XD
-
Hová tart a világ.... Mobilos újságírók tankokkal nyomulnak
Ebben a gyönyörű életben úgy tűnik újságírónak lenni
KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT!ui.: Úgy érzem leakarják itt az egész bagázst kenyerezni
-
EczkE
veterán
Ezek a szerkentyűk nagyon durvák. Már nekem is volt szerencsém ilyeneket kipróbálni.
De csak kiállítási példányok voltak, de belehetett ülni stb.
-
lujó55
addikt
Na ez már döfi! A tank kéne...
...bármelyik! -
Winner_hun
félisten
Mi a Mobilarená
nál meglehetősen -
válasz
MittuDomain_ #8 üzenetére
ez nagggyon dúrva
szóval mégse' adták fel teljesen a libretto sorozatot
szuper... Nyomassák csak, hátha össze hoznak valami értelemsebbet is -
menalcas
őstag
T55....... mennyire irigyellek
-
Móci
addikt
Abba a T-55-ös csodába én is szívesen beletettem volna a hátsóm...
Szerencsétek, hogy nem repülés volt, mert akkor tényleg megutáltalak volna benneteket. -
vadkörte
addikt
Hogy mennyire tudom sajnálni ezeket a nehéz sorsú szakújságírókat...
-
szente
addikt
hali
a tavaknál voltatok "tankolni",vagy fent a hegyen a lőtéren?
-
bartucc
addikt
Ez már valami, Toshiba tudja hogy kell emlékezetes sajtótájékoztatót tartani....
Nagyon irigyellek titeket hogy ilyen jó élményekben vehettetek részt! (a munkátokat már annyira nem, de az se lehet rossz
)
-
domi007
őstag
Bocha, te kis mázlista....mint mindig, most is bemutattad nekünk az újságírói élet nehézségeit, amiket Boggal együtt ketten kénytelenek vagytok elviselni
Lassan már számolom, tehát:
-Barcelona: új zélandi csaj
-McLaren és Hamilton, tesztvezetés
-tankok, Toshibastb.
-
A laposokról nem lehetne tzöbb képet kirakni?
Amúgy én nem komálom a Toshiba laptopokat, mert nincs bennük semmi extra, egy pár modellt kivéve... Van egy Toshiba Libretto 100CT-m ami máig a világ egyik legkisebb laptopjaként van számon tartva... Na azt sajnálom hogy a libretto sorozat gyártását/fejlesztését befejezték... -
.mf
veterán
Most szavakba sem tudom önteni, hogy mennyire irigyellek
Nagyon szeretem a régi vasakat és a harcjárműveket is, olyan lettem volna ott mint hiperaktív óvodás egy édességbolti "annyit eszel, amennyi belédfér" akcióban.
Remélem a kiállított notikat azért egy nagy(obb)közönség számára is elérhető kiállítássá alakítják, innen Ph-ról biztos lennének érdeklődők
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest