- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
Gadgetfan_ #43 üzenetére
Na igen, én is. Android, zene pc-ről, vagy youtube wifin. Könyveket ingyen is találni, számos remek e-book vár reád, tök ingyen
Most emiatt nem érzem magam olyan köcsögnek, hogy nem támogatom az évi nem is tudom hány milliárd dollárt hozó üzletet...
Még a térképet, meg a netet kell megoldanom, igaz az kb. 200 Ft/nap lesz, ahogy számoltam... és nem minden nap kell... Szerintem ez így korrekt. Játszani meg ott a pc. Azaz ott lesz az új pc -
TGWH
őstag
Ezt én sem értem, és a közgázosok nevében kikérem ezt a nevetséges felvetést!
Ő arra a rétegre célzott, aki megveszi, mert divat, de pénzt már nem ad a programokért. Megjegyzem, nem is kell pénzt adni, anélkül is el lehet lenni, ha nem vagy függőmrhitoshi: 15-25-öt. Ugye a 90% az ami alapból fut, erre jön még az a négy-öt, amit használ is
-
TGWH
őstag
Minek, ha mindenből van ingyenes?
Minecraftot 1500-ért megvettem volna, de a franc sem fog olyan pici kijelző előtt órákat ülni... majd pc-re.
Az, hogy iphonera mindent el lehet adni, nem újdonság... Akinek van pénze, vegye. Én nem veszem, mert van ingyenes, és minek...
Nem parasztság ez, hanem logikus gondolkodás, és bocsánat, ha nem vagyok függő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest