- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
GoldhandRent #6 üzenetére
Igen, sajnos nagyon gagyi lett az összkép ismét. - Nálam 90%-ban ez az átalakulásos megoldás verte ki a biztosítékot. .... Iszonyat butaság, meg szerintem rettenet hülyén néz ki.
Én mindenkinek azt mondom aki a Crew 2-n gondolkozik, hogy ne tegye, pláne ha konzolra venné.... Akkor már sokkal inkább Forza 2 vagy 3 + DLC-k, vagy esetleg a Forza 7 ha pályaversenyzésről van szó.
Most az Ubisoft gyűlölne, az MS szeretne amiért "promótálom" a játékát....
De ami tény az tény hogy nyílt-világú - versenyzős, szabadon kószálós játék esetében a Forzánál nincs jobb. -
Végülis, a felemás első rész után, ami szépen kihalt az érdektelenség miatt, biztos jó döntés volt lehúzni erről még egy bőrt.
-
Tök jó egyébként, hogy a legutóbbi frissítés is csak gurgulázott, és nem csinált semmit kb 5 napig, majd utána az egész experience els sem indult "próbálja később" címszó mellett...
Azóta volt egy DDU (vagy DUU...) felment, minden rendben...
Új frissítés, megint gurgulászik... Vicces így az optimalizálás... -
GoldhandRent
őstag
Az 1. Resszel jatszottam.huzamosabb ideig. Az atmoszfera nagyon jo, hangulatos, de a fizika ott se nyerte el a tetszesem.. 300km/h orarol nullara 1ms alatt, csak mert satufek + kezifek + egyik iranyba kanyarodas.
A masik az ugratas. Mintha egy vajas piritost ejtenel le az asztalrol.."mindig ugyan ugy esik", a kerekeire. Raadasul hirtelen, nem 10G-vel, es momentuma sincsen.
Itt a kettoben maradtak a negativ fizikai benyomasok, plusz elb@sztak a palyat azzal, hogy random 30meter magas rampak vezetnek fel a tombhazak tetejere...mi a fr@!cert?
A 370z -t ha kiprobaljatok: ne tegyetek, mert elmegy a kedvetek az elettol is.
A grafika szep, a palya biztos nagy (nem tudtam sokat menni, mert kikeszultem), de ez igy offos.
Az atalakulasrol nem is beszelve. -
GodGamer5
addikt
válasz
GoldhandRent #3 üzenetére
Az alfa tetszett, de az a kocsiból repülő, repülőből hajó videó elvette a kedvem.
-
GoldhandRent
őstag
Ez a crew2 egy vicc... A fizikat hirbol sem ismeri, az autok aranytalanok. De legalabb a grafika meg a palya szep..
Gyerekjatek se -
Nekem tegnap este kekhalalt dobott pubg kozbe 980tin, tehat valami nem 100%... Ma dduval lepucolom, es felrakom ujra, hatha megjavul...
-
Tyrel
őstag
"Open Issues:
[G-SYNC]: Windowed G-Sync mode may stutter after upgrading to Windows 10
Spring Creators Update. [2097340]"Vééégre felfogták és elismerték hogy sz*r, ezt is megértem!
Persze javítva még nincs, de legalább innentől már foglalkoznak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest