- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
"Te is notikhoz hasonlítod, teljesen feleslegesen, más a felhasználási célterület" - valamihez pedig kell, csak úgy magában nem lehet nézni egy termék árát, hogy megéri-e vagy nem. Valahol az okostelefon és a noti között van félúton és igazából nem értem, hogy a kettő mellett ennek milyen létjogosultsága van. Nekem volt több okostelefonom, jóval az iPhone előtt is használtam már ilyet és az általad leírt összes funkciót tudta. Az igaz, hogy akkor még nem volt túlságosan acélos hardver alattuk de mára már olyan procikat pakolnak bele az ilyen cuccokba annyi memóriával, hogy reccenés nélkül futtatható rajt az adott oprendszer. Az egyetlen amit mondtál, hogy a tabletnek nagyobb a kijelzője viszont így meg a mobilitás kárára megy. Zsebben nem fér el ha meg már úgyis táskába teszem akkor már elférne ott egy kisméretű noti is és a mobilt sem váltja ki. Amúgy nekem aztán tök mindegy, hogy ki vesz ilyet, nem az én pénzem, aki értelmesen ki tudja használni és meg van vele elégedve mint Te is, azt mondom vegye csak most, hogy nyakunkon a karácsony, "a szeretet ünnepe" (újabb indok a pénzköltésre) és vannak ilyen karácsonyi tippek újságokban, neten stb, mindenhol azt nyomatják, hogy tabletet kell venni mert az de tuti meg milyen trendi meg mennyi előnye van akkor megfogalmazódik bennem egy ilyen vélemény.
-
-
szaszabee
aktív tag
Szerintem a bill lényegtelen mert benne van És egyébként lehet használni hozzá bill és egeret is ami mindenféleképp mobilabb megoldás És nem utólsó sorban szerintem egyre költséghatékonyabb lesz az elöálitása Androidos téren még fejlödnie kell hogy teljes pc értékü
tabot kapjunk de természetesen sok minden másban is De inkább szoftver téren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest